1d mark III, przebieg 400 zdjęć, cena 5999, jak dla mnie wałek na 2 tysiące przedpłaty
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
jakoś nie mam zaufania do ludzi, którzy sprzedając sprzęt za kilka, kilkanaście tysięcy złotych nie umieją sklecić poprawnie dwóch zdań w języku polskim...
poza tym sprzedał 2 rzeczy z czego jeden - wnioskując po komentarzu - to przekręt... no ale znając życie z pewnością znajdzie się naiwny łowca okazji
co do pana "jejec" - proponuję przejechać się i osobiście poznać ten ... "ewenement". wrażenia niezapomniane
Komentarz
-
Przecież od razu widać iż ta aukcja to jedna wielka kpina. Nie sądzę aby znalazł aż tak naiwnego nabywcę.http://allegro.pl/item561665633_cano..._iii_body.html
1d mark III, przebieg 400 zdjęć, cena 5999, jak dla mnie wałek na 2 tysiące przedpłatyEOS + SpeedliteKomentarz
-
-
ciag dalszy
chyba ktos kupil , wtopil i sprzedaje znowu , moze ktos z ciekawosci ma nie daleko i sprawdzi co faktycznie jest nie tak ze sprzetem ? ;]no comment...Komentarz
-
-
biały kruk bg-e6
ktoś szuka może oryginalnego gripa do mkII to może jeszcze dostać starą 5 gratisKomentarz
-
Co ciekawe, ten grip to BG-E4, a pudełko jest od BG-E6. To dopiero pokręcone
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
Pan "jejec" sprzedaje swoje 5D już chyba po raz czwarty :-)
Co ciekawe jego wartość wzrosła z 4500zł na 6000zł po tym jak aparat zaliczył "upadek"
został "uszkodzony"
a także zwiększył się przebieg o 1500 klatek
.
Komentarz
-
-
Regulamin pkt 8Komentarz
-
Tylko trzeba wiedzieć, że:
Zamieszczone przez wycofa.plInformujemy, że od grudnia 2008 wycofa nie zbiera już nowych danych o wycofywaczach. Powodem jest blokada adresu IP przez serwis Allegro.Moje zdjęcia na forum
7d 17-35 18-135STM 35/2 50/1.8 85/1.8 100/3.5 70-200/4 580EXII
http://jaceklosko.blogspot.com/Komentarz
-
Komentarz
-
Generalnie zastanawiał mnie brak ładowarki.
Zapytałem w sumie dwukrotnie o to czy są jakieś papiery i o numer seryjny żeby sprawdzić datę(taka trochę ściema)
Koleś milczy. Nie wiem gdybym ja sprzedawał 5D z 24-105 to raczej bym się interesował jak idzie sprzedaż...
Wygląda mi trochę na "rwany z szyi" albo "uwalony z auta" oczywiście nie twierdzę, że tak jest no ale okoliczności i zachowanie sprzedawcy tak trochę wskazuje...5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + SandiskKomentarz
-
Komentarz