X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • iNTERGARAGE
    Dopiero zaczyna
    • 2011
    • 33

Jako drugi fotograf...

Witam, nie wiem czy to dobry dział, ale zaryzykuje tutaj zadanie pytania.

Czy ktos ze śląska weźmie mnie jako drugiego fotografa na zlecenie ślubne? Potrzebuje potrenować i zbudowac PF. Sprzęt jakim dysponuje to 1Dmk3, 5Dmk1, 17-40L, 85/1.8, 70-200/2.8 . Do tego dwie lampy studyjne, softy, blendy i parasolki.
    http://pitbullfotostudio.pl1DmarkIII 5DmarkI Tokina 16-28/2.8 Canon 35/2 Canon 85/1.8 Canon 135/2.8SF Canon 70-200/4L Speedlite 580EXII
  • VomitroN
    Uzależniony
    • 2006
    • 516

Odp: Jako drugi fotograf...

Jeśli nikt Cię nie weźmie, to zrób na Śląsku psikusa i lokalnie ogłoś, że dajesz promocję: dla pierwszych 3 par repo ze ślubu za darmo. Chętni na zbudowanie Twego PF sami się znajdą
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Komentarz

• suchyHc
      Uzależniony
      • 2007
      • 504

Na ślubach za darmo nie zbuduje pf. Na najdroższych ślubach się robi najlepsze zdjęcia - są piękni ludzie, piękne wnętrza, oprawa. Pomysł z drugim fotografem bardzo dobry.
      Skasowali mi ;(

Komentarz

• Veox
        Bywalec
        PLUS member
        • 2012
        • 116

Zamieszczone przez VomitroN
        Jeśli nikt Cię nie weźmie, to zrób na Śląsku psikusa i lokalnie ogłoś, że dajesz promocję: dla pierwszych 3 par repo ze ślubu za darmo. Chętni na zbudowanie Twego PF sami się znajdą
        ]

To jest duży błąd. Może i zdobędziesz jakieś zdjęcia do PF ale koszt będzie wyższy niż "za darmo".
        Studio Moments to fotograf ślubny Kraków i kamerzysta Kraków. Zapraszam na naszą stronę!

Komentarz

Pracuję...