X
-
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI) -
Odp: Fotografia śłubna - artykuły
no i sam widzisz
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!Komentarz
-
Dziękuję za upomnienie. Wydaje mi się, że chyba ten wątek właśnie po to powstał, aby dzielić się artykułami z branży ślubnej. Nie wiedziałam, że już jest gdzieś omawiany (proszę o link do dyskusji, chętnie przeczytam). Omawianie czy wstawianie linków to spam w tym wypadku wydaje się zbędne - nie wysyłamy Wam bez przerwy linków do naszej strony i nie reklamujemy się. Bardzo przepraszam, jeżeli zamieszczenie tego artykułu kogoś uraziło. Pozdrawiam wszystkich!
MonikaKomentarz
-
oj, leniuszek sie trafił, a samej sprawdzić nie łaska?
zeby nie było zbyt łatwo linka nie zamieszcze
, ale dam podpowiedz mocno naprowadzającą - otóż rozmowa jest w tym samym dziale, tylko 2 wątki niżej
Zasady Forum
"3.Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum."Ostatnio edytowany przez tombas; 6231.Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
Dziękuję za podpowiedź - zobaczyłam i przeczytałam Waszą dyskusję. Nie widzę tam linka do świata obrazu, do artykułu, ale temat wątku (ja napisałam komentarz)jest podobny.oj, leniuszek sie trafił, a samej sprawdzić nie łaska?
zeby nie było zbyt łatwo linka nie zamieszcze
, ale dam podpowiedz mocno naprowadzającą - otóż rozmowa jest w tym samym dziale, tylko 2 wątki niżej
Zasady Forum
"3.Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum."
Jeśli chodzi o punkt 3 reg. to nic nowego nie założyłam.
Wątek w którym piszemy w tym momencie dotyczy artykułów. Podesłałam, aby osobom subskrybującym ten konkretny wątek się wyświetliło.
Przepraszam, że nie doczytałam, że podobna dyskusja już się dzieje. Postaram się na przyszłość nie zaśmiecać Wam forum.
Pozdrawiam,
MonikaKomentarz
-
Ja mogę polecić tego typu artykuł Sesja fotograficzna: porady dla Pana Młodego - Fotografia ślubna Fajnie opisany i bardzo praktyczny poradnik dla Pana Młodego. Swoją drogą, jest bardzo wiele blogow tematycznych, na których pojawiają się coraz to nowsze posty i artykuły z dziedziny fotografii.
Bardzo podobają mi się także recenzje, z różnego rodzaju plenerów czy warsztatów. Jest ich zdecydowanie coraz więcej.Komentarz
-
Pozycjonowanie level master. Uwierz, że pierwszy post na forum i spamowanie linkiem nie jest dobrze odbierane. Chyba, że jesteś botem i piszę sam ze sobą
tapnięte z telaSONY
Komentarz
-
-
A mnie nie przeszkadza, chłopak napisał tekst i chce się nim pochwalić. Może się komuś przyda w przeciwieństwie do trollowania o poradach dla świadków, które jest zwykłym zaśmiecaniem.Komentarz
-
Skoro sam napisał i chce się pochwalić to od razu mógł zaznaczyć, że sam napisał a nie pisać, że "mogę polecić" i "fajnie napisany".
Ja rozumiem, że Pan młody to jedna z centralnych postaci wydarzenia ale świadkowie mogą być także zainteresowani poradami. Ich rola jest przecież także bardzo ważna. Jakie to zaśmiecanie?
Komentarz
Komentarz