X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • splice
    Bywalec
    • 2014
    • 168

Pudełka na zdjęcia i pendrive

Przerabiałem już rozne pudełka na zdjęcia ślubne, ale ostatnio przypadkowo wpadło mi w ręce pudełko którego okładka była tak jakby zadrukiem ze zdjęcia młodych. Wnętrze mieściło zdjęcia w formacie 23x15 (około 120-150) i obok pendrive. Pytanie mam do Was czy spotkaliście się z takimi pudełkami? Może sami oddajecie foty w ten sposób? I najważniejsze, wiecie i podzielić się wiedzą gdzie to można zamówić, bo mi wujek google nie chciał pomóc :/ Wygląda to naprawdę estetycznie
    Canon EOS R, Canon 6D, 14mm 2.8, C35L, C24-70L 2.8 II, C135L, 4x600RT, adapter RT-EF
  • Chris_11
    Uzależniony
    • 2006
    • 572

Odp: Pudełka na zdjęcia i pendrive

digitalalbum.pl

Myślę, że tam znajdziesz dokładnie to, czego potrzebujesz.
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Komentarz

• splice
      Bywalec
      • 2014
      • 168

Szukam i nie widzę :/ wrócę do domu to sprawdzę na kompie podeslany link, na telefonie to nie oglądanie tak czy inaczej dzięki za podpowiedź
      Canon EOS R, Canon 6D, 14mm 2.8, C35L, C24-70L 2.8 II, C135L, 4x600RT, adapter RT-EF

Komentarz

• splice
        Bywalec
        • 2014
        • 168

Ok znalazłem na tej stronie te pudełka, ale nie do końca o takie mi chodziło. Gdzieś w PL robiaod razu z miejscem na pendrive i okładka jest cała wypełniona zdjęciem, tak że zdjęcie się zawija aż do wewnętrznej strony.

Komentarz

• Chris_11
          Uzależniony
          • 2006
          • 572

I dokładnie takie pudełka, o jakich piszesz są w ofercie digitalalbum.
          Musisz się zarejestrować, żeby wejść w zakładkę z zamówieniem.
          Ostatnio edytowany przez Chris_11; 6751.
          Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Komentarz

• najlepszefoto
            Dopiero zaczyna
            • 2015
            • 37

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą: https://www.najlepszefoto.pl/produkt...38=t839#qt-838. Pudełka z nadrukiem to u nas linia Kreativ 100% - jest opcja z USB lub bez. Pudełka mogą mieć dwie wielkości do 50 odbitek oraz do 100 odbitek. Różne są również formaty samych pudełek - 10X15 i 15X23. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu

Komentarz

• splice
              Bywalec
              • 2014
              • 168

Pudełka fajne, widziałem kiedyś. Szkoda że nie ma opcji na 120 zdjęć i pudełka nie są zamykane na magnes. A tak orientacyjnie jaki jest koszt pudełka na 100 zdjęć i płytę DVD?

Komentarz

• merida
                Początki nałogu
                • 2010
                • 416

Polecam również sprawdzić takie: Pudełko na zdjęcia
                Instagram

Komentarz

Pracuję...