X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • turnau
    Coś już napisał
    • 2013
    • 51

prezentacja zdjęć, nazwa programu

Hej,
    jako że do prezentacji zdjęć służył mi zawsze jeden oryginalny program jaki posiadałem z licencją, który powoli robi się stary i niezbyt chłonny na nowości stwierdziłem że muszę go zmienić.
    Przypadły mi do gustu prezentację Kamili Piech, ma ktoś wiedzę jakim programem jest to wykonywane? Będę zobowiązany, link do przykładowej prezentacji poniżej:

• rafels3
    Początki nałogu
    • 2008
    • 454

Odp: prezentacja zdjęć, nazwa programu

Może zapytaj twórczynię? Będzie najprościej IMHO: każdym, np. Proshow.

Komentarz

• zdebik
      Pełne uzależnienie
      • 2013
      • 4065

Premiere pro takie rzeczy ogarniesz, filmik taki sobie (to stop motion do bani).
      https://500px.com/Rafal_S

Komentarz

• Ibiz
        • 2019
        • 3

Nie wiem, nie zajmuje się tym, ale takie przeskakujące foty bez efektu przenikania, jakiegoś wygładzenia czy coś to strasznie skacze, chyba że to mi Internet szarpie
        Pozdrawiam

Komentarz

• hodunek
          • 2020
          • 2

LR ogarnia całkiem sensownie proste slideshow, nic nie skacze, płynne przejścia, podkład, napisy, prościej się chyba nie da
          Moje Portfolio

Komentarz

• marfot
            Pełne uzależnienie
            • 2007
            • 4568

Zamieszczone przez hodunek
            LR ogarnia całkiem sensownie proste slideshow, nic nie skacze, płynne przejścia, podkład, napisy, prościej się chyba nie da
            Dopiero od niedawna LR generuje filmik fullHD, który pozwala na więcej niż 20 zdjęć. Wcześniej LR wisiał przy większym nagraniu fullHD. Trzeba było w czymś posklejać krótsze odcinki.
            To dotyczy RAW. Z JPG sobie radził.
            Ostatnio edytowany przez marfot; 13342.
            https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
            EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Komentarz

• Bechamot
              Pełne uzależnienie
              • 2012
              • 2512

irfanview ma funkcje plynnego przejscia , przy wyswietlaniu slajdow.
              Wszyskie zdjecia, za wyjatkiem 087, 088 mozna dowolnie, nieodplatnie kopiowac , powielac nawet bez podania zrodla.

Komentarz

• marfot
                Pełne uzależnienie
                • 2007
                • 4568

Zamieszczone przez Bechamot
                irfanview ma funkcje plynnego przejscia , przy wyswietlaniu slajdow.
                Ale tu chyba chodzi o przekazanie komuś gotowego pokazu , który sobie wyświetli np. na TV bez komputera. Czyli np w jakimś formacie video.
                Mam ten sam problem przy przekazaniu prezentacji zdjęć znajomym.
                https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
                EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Komentarz

• Bechamot
                  Pełne uzależnienie
                  • 2012
                  • 2512

a to wystarczy dac zdjecia na google , podac haslo i wyswietlic o ile Tv ma wifi .
                  samo wyswietlenie jest b przyjemne dla oczu - z przenikaniem.
                  Wszyskie zdjecia, za wyjatkiem 087, 088 mozna dowolnie, nieodplatnie kopiowac , powielac nawet bez podania zrodla.

Komentarz

• Yanc
                    Bywalec
                    • 2015
                    • 205

Zamieszczone przez rafels3
                    Może zapytaj twórczynię? Będzie najprościej IMHO: każdym, np. Proshow.
                    Podpinam się pod Rafelsa - kiedy robię takie prezentacje używam Proshow Producer. Problem jednak w tym że Proshow wypadł z rynku, firma zakończyła działalność w styczniu tego roku.

A ta animacja rzeczywiście jakaś taka nieprzekonująca.
                    C6, C7DMkII, C60D, 17-50/2,8, 50-150/2,8, 50/1,8, 85/1,8, 150/2,8 Macro, 70-200L, 120-400, 430EX, S568

Komentarz

Pracuję...