Przychodzi baba do lekarza, a lekarz... w Irlandii
X
-
-
Komentarz
-
No niezła zabawka. Obejrzałem akurat filmik pokazowy.gorączka była w piątek (29) pierwszy oficjalny dzień sprzedaży i to głównie nakręcana przez ludzi z Apple, teraz leży w sklepie i w każdej chwili można kupić ... jak będzie mi zalegać $500 to se pozwolę ... nie wierzcie tym pseudo reportażom są one zręczną manipulacją nakręcaną przez korporacje
Jak na USA to ceny raczej nie za kosmiczne, nawet z tymi Rate Plans, czyż nie? Ciekaw jestem ino ile praktycznie da radę uciągnąć bateria przy takim kombajnie.Komentarz
-
-
to nie było tak
"szefów" dzielimy na trzy kategorie:
1. pedał
2. super pedał
3. super pedał czarodziej
szef "pedał" mówi: - " wypir..olę was!!!"
szef "super pedał" mówi" - " wypir..olę was wszystkich!!!"
szef "super pedał czarodziej" mówi" - " wypir..olę was wszystkich, nawet nie będziecie wiedzieli kiedy!!!"
Wykladowców dzielimy na 5 grup: 1. Pedałów. 2. Superpedałów.
3. Antypedałów. 4. Pedałów-magików. 5. Pedalów-pirotechników. Dlaczego ? Wykładowca pedał mówi: "Ja Cie Kowalski wypier**le..."
Wykładowca superpedał mówi: "Ja Was wszystkich wypier**le"
Wykładowca antypedał mówi: "Ja sie Kowalski z Toba pier**lic nie bede!" Wykładowca pedał-magik mówi: "Ja Cie Kowalski tak wypier**le, że ty nawet nie zauważysz kiedy"
Wykładowca pedal-pirotechnik mówi: "Ja Cie Kowalski wypier**le z hukiem".
P.S. Jest jeszcze Wykładowca pedał-McGyver: "Ja Was Kowalski wypier**le w kosmos gołymi rekami..."I am FXKomentarz
-
-
Przychodzi zezowata baba do lekarza, a lekarz do baby - Co się pani tak rozgląda
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Komentarz
-
Tlumaczone na szybkiego z usenetu:
- Jaka jest definicja globalizacji?
- Smierc ksieznej Diany.
- Jak to?
- To proste: angielska ksiezniczka z egipskim kochankiem rozwala sie we francuskim tunelu, w niemieckim samochodzie z holenderskim silnikiem prowadzonym przez Belga, upitego szkocka whisky, goniona przez wloskich paparazzi na japonskich motorach. I dostajesz ta informacje od Amerykanow uzywajac technologii Billa Gatesa, ktora i tak ukradlismy Japonczykom, do tego czytasz to najprawdopodobniej na klonie IBM uzywajacym scalakow z Tajwanu i monitorze z Korei, zlozonym przez ludzi z Bangladeszu w fabryce w Singapurze, przewozonym ciezarowkami kierowanymi przez Hindusow, porywanymi przez Indonezyjczykow, rozladowanymi przez Sycylijczykow, przemyconymi przez Meksykanow i ostatecznie sprzedanym tobie. A to wszystko masz wytlumaczone po polsku ;-) I to jest bracie globalizacja :-D
i jeszcze jedno:
- Co ma wspolnego seks w kajaku i amerykanskie piwo?
- Jedno i drugie jest cholernie blisko wody ;-) (It's fucking close to the water, po naszemu to nie brzmi tak fajnie
)
Komentarz
-
Wrócił syn z pracy w Anglii na swoja wieś. Zwraca się do nie go ojciec
-Idź rozrzuć gnój!!
-What??????- pyta syn.
-Łot krowy i łot konia!!!! -odpowiada ojciec.Korpus Canona i kilka końcówek do niego (też Canona)Komentarz
-
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.Komentarz
-
Wiem że są takie którym przychodzi to z trudem, ale to...
sami zobaczcie
ktoś umie tak ruszać jak ona?, bo to już jest sztuka.
Komentarz
-
'Ja nie umiem z tego sprzęgła, ja nie wiem co się dzieje'
'No co kur*a titasz tam'
Omg, ostatnio siedze w swojej 'L' i podchodzi jeden istruktor i rozmawia z moim:
-Ta kobieta raczej nie zna
-Czemu?
-Pytam ile razy robiłaś łuk?? A ona, że trzy.... to się pytam, trzy godziny?? Nie, trzy razy
-
miał praktycznie identyczną minę
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.Komentarz
-
Komentarz
-
Na początkach mojej edukacji, wracamy już do ośrodka, może z 3 jazda... istruktor do mnie, zredykuj, proszę bardzo ( dumny z siebie
), zredukowane, nie zredukowałeś.... i patrzymy na dzwignię zmiany biegów... po 3 sekundach zatrzymało nas coś twardego... 
Btw, z tym ruszaniem to już trzeba umiec... też tak chce
-
nie no.. to ja już lepiej ruszam, a prawka nie mamWiem że są takie którym przychodzi to z trudem, ale to...
sami zobaczcie
ktoś umie tak ruszać jak ona?, bo to już jest sztuka.
Komentarz
Komentarz