Jakby komuś było mało... linki po lewej działają
X
-
-
Wifi bez drutu internet raptus
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
hehe... jeszcze sie udalo2. Nie wyobrażasz sobie seksu w wąskim łóżku.
8. Ze 130 dni wakacji przechodzi na 14.
9. Jeansy i sweter to nie jest już ubiór wyjściowy.
16. Nie ucinasz sobie drzemek od południa do 18:00.
20. Butelka wina za 10 zł to nie jest już "całkiem niezły alkoholik".
23. 90% czasu przed komputerem poświęcasz na pracę.
25. Czytasz tę listę, szukając desperacko jednego punktu, który by ciebie nie dotyczył, ale nic nie uratuje twojego starego dupska.
7/25 to chyba nie tak straszny wynik jak na, w sumie, wciaz studenta
Komentarz
-
Komentarz
-
Nie no jestem pod wrazeniem. Gratulacje. ak to znalazles?#1: Wchodzimy sobie na stronę: http://www.wifiglobal.biz/
#2: Zastanawiamy się o co temu muflonowi chodzi? No firma... jakieś wifi sprzedają... bez sensu
#3: Klikamy na polską flagę na górze.... :-DKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
mi się podba wypowiedź zadowolonego klienta:Wchodzimy sobie na stronę: http://www.wifiglobal.biz/
"My świeżo obsługiwany ten 37TH Roczny PRVCA Uwidocznić w Jej, PA.
Pod kątem niektórzy fascynujący komentarze z konsumenci, podobać się trzaskać tutaj."Canon 7d | T 18-270 | S 18-35 | C 18-55 | C 50 1.8Komentarz
-
Naprawdę, cytowanie pojedynczych zdań z tej strony nie ma większego sensu... tam dosłownie wszystko jest równie śmieszne
Komentarz
-
-
Dla mnie bomba, dodam do ulubionych i codziennie będe czytać do pierwszej kawy w pracy ;-)#1: Wchodzimy sobie na stronę: http://www.wifiglobal.biz/
#2: Zastanawiamy się o co temu muflonowi chodzi? No firma... jakieś wifi sprzedają... bez sensu
#3: Klikamy na polską flagę na górze.... :-D

A'propos: zajżałem też na czeską wersję i z tego co znam ten język wydaje mi się że są tam podobne "kwiatki" ;-)Ostatnio edytowany przez MacGyver; 5293.Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutajKomentarz
-
OurSales i InstallerTeam puszka metalowa mieć twój bez drutu Internet system w górze i kolejny w pewien krótki okres My tren nasz drużyna w obydwaj miny, ponieważ my być przekonanym, że w klasa wobec służyć twój potrzeby najwyższa oferowana cena, my musi rozumieć co ów potrzeby jesteście, i to jeszcze jak ten wifi raptus kapitał właścicieli wola praca wobec spełniać twój potrzeby My puszka metalowa praca rezygnować ty wobec zidentyfikować co ty potrzebować pod kątem twój bez drutu Internet raptus

I jeszcze to:
Pod kątem pytania i dodatkowe informacje dotyczący wifi raptus i bez drutu Internet kapitał właścicieli, podobać się trzaskać tutaj.
Ostatnio edytowany przez AdrianP; 4793.Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4xKomentarz
-
Nie no ja nie mogę. Jak to zacząłem czytać to poprostu wymiękam... puszka metalowa bez drutu internet
To tak jakgdyby ktoś przetłumaczył:
EF na elektroniczne skupienie i Canon na kanon.
Komentarz

Komentarz