X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • stdanielo
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1081

ja mu pizłem z prentkosciom 443km/godzinem )
    www.kondereszko.pl
    https://www.flickr.com/photos/stdanielo/

Komentarz

• swiderski
      Początki nałogu
      • 2006
      • 338

Mi udało się tylko 398km/h - jesteś lepszym Giertychowstrzymywaczem
      350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX

Komentarz

• aptur
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 3837

Zamieszczone przez stdanielo
        ja mu pizłem z prentkosciom 443km/godzinem )
        tyle nie dałem rady choć mocno się starałem

Komentarz

• piast9
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 3267

Zamieszczone przez arekko
          czy to aby nie polscy kierowcy???
          http://www.chilloutzone.de/files/06102401.html
          Fajnie rozwalają przednie szyby głowami
          650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Komentarz

• n0wy
            Dopiero zaczyna
            • 2006
            • 24

Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.

a potem

i kliknac na logo jeża

Komentarz

• mattnick
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1735

http://www.youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM ... szkoda że z BS'u nie jestem...
              30D, C 17-40 f4 , 50 f1.8, 70-200 f4 , 430 ex, oraz -=iii=<)
              CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Komentarz

• piast9
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 3267

No to Podlasie XXIw ma fachowców.... Rany Boskie...

BTW, skręca mnie gdy słyszę taki głos i taką manierę przeciągania ostatnich samogłosek, jaką prezentuje lektor mówiący w czasie nagłówków.
                650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Komentarz

• thorin
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1990

wynotowalem sobie co ciekawsze wypowiedzi:

"zeby nie bylo narkotykow papierosow i alkoholu dla mlodziezy"
                  - to oznacza ze dla doroslych alkohol, szlugi i dragi sa? hymmm... Bialystoku! Ziemio obiecana! Przybywam!

"zeby nie bylo niczego" - podwojne zaprzeczenie, znaczy zeby bylo wszystko ?

"od tego oni sa, od tego sa oni, od tego sa" - szyk poprawny, szyk przestawny, forma skrocona, niezly z niego MC

"a kierowcy beda surowo karani za alkohol za papierosy za wszystko" - uaaaa czyli jednak nie wszystkie grupy moga palic szlugi, dobrze ze chociaz kierowcom wolno brac narkotyki, przynajmniej tyle beda rozrywki mieli w zyciu skoro za wszystko beda karani... na szczescie nie jestem kierowca

"ja wiem jak zlikwidowac papierosy, jak wszystko zlikwidowac"
                  - oj nie watpie ze pan wie, juz niejeden taki byl co chcial wszystko likwidowac...

"a to co ja powiedzialem, to ja wszystko uczynie" - strach sie bac...
                  Ostatnio edytowany przez thorin; 2366.

Komentarz

• kami74
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1492

Fajnie ma Tomek Goliński , Czacha i inni z Bialegostoku. Nie maja dylematu na kogo głosować bo zwycięzca moze być tylko jeden: uczciwy, wierzacy i praktykujący. Ehhh pozazdrościć...
                    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• DoMiNiQuE
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 3548

No co sie dziwicie? Mamy demokracje! Kazdy idiota moze glosowac oraz kandydowac

Komentarz

• akustyk
                        gajowy
                        • 2004
                        • 12158

Zamieszczone przez DoMiNiQuE
                        No co sie dziwicie? Mamy demokracje! Kazdy idiota moze glosowac oraz kandydowac
                        a fe... tak Tomka, Czache i innych szkalowac
                        www albo tez flickr

Komentarz

• DoMiNiQuE
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 3548

Zamieszczone przez akustyk
                          a fe... tak Tomka, Czache i innych szkalowac
                          Niee no ...ja nie o nich
                          Ale trzeba przyznac, ze niedlugo Tomasz i Czacha nie beda miec niczego i beda karani za kierownica za wszystko
                          Wyniki ankiety Miejsciego Portalu Bialegostoku

Komentarz

• DoMiNiQuE
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 3548

Ale mi sie dzis wesolo dzien zaczal

Kurier Poranny: Dlaczego chce być Pan prezydentem Białegostoku?
                            Krzysztof Kononowicz: W Białymstoku jest szajka, mafia, pijaństwo, chuligaństwo, moją matkę ostatnio napadli. Ja chcę z tym wszystkim walczyć (Kononowicz bierze kartkę i czyta swoje oświadczenie, my publikujemy wybrane fragmenty.)

- Chcę zlikwidować dla młodzieży alkohol, papierosy i narkotyki. Chcę otworzyć zakłady pracy. Chcę wybudować drogi, żeby w Białymstoku nie było wypadków. Chcę, żeby tiry jeździły poza miastem, bo niszczą drogi. Chcę usprawnić kolej. Chcę i wiem, jak zlikwidować przemyt z Białorusi i Ukrainy. Chcę usprawnić naukę, żeby w szkołach nie było bandytyzmu i pijaństwa. Chcę żeby młodzież była jak młodzież. Jak zostanę prezydentem, to całą policję i straż miejską wyprowadzę na ulice. Jak młodzież będzie rozrabiać, to będzie odwożona do specjalnego domu, który stworzę. Ci bardziej pijani będą trafiać do wytrzeźwiałki. Rodzice ich odbiorą dopiero, jak przyjdą do mnie i ze mną porozmawiają. Będziemy też sprawdzać domy tych dzieci, bo w domach też jest za duże pijaństwo czasami...

Zabroni Pan spożywania alkoholu w Białymstoku?
                            - Nie zabronię. Ale jak zostanę prezydentem, to będzie można pić umiarkowanie. Nie tak, żeby się upić i walać.

A jak Pan ocenia swoje szanse w wyborach?
                            - Na pewno wygram. Mam duże poparcie, ludzie do mnie przychodzą, pytają mnie o różne rzeczy. Wszyscy o mnie zabiegają. Mam już zaproszenie z Izby Przemysłowo-Handlowej na debatę wszystkich kandydatów. Pójdę tam i powiem, jak młodzież pije.

A jakie Pan ma doświadczenie, żeby zostać gospodarzem miasta?
                            - Mam doświadczenie. Pracowałem już w urzędzie miasta, drukuję sobie ustawy i wiem, na czym to wszystko polega.

A kim Pan był w urzędzie miasta?
                            - Pracownikiem gospodarczym.

I czym się Pan zajmował?
                            - Sprzątałem i tak dalej...

To wystarczy Pana zdaniem, żeby zostać prezydentem Białegostoku?
                            - Jak Lech Wałęsa, który był elektrykiem, został prezydentem Polski, to ja bezrobotny (od 12 lat - przyp. red.) mogę być prezydentem Białegostoku.
                            Ja mam program i pomysł. (Kononowicz pokazuje w tym momencie na zapisaną kartkę papieru, z której wcześniej odczytał swoje oświadczenie - przyp. red.).
                            Rozmawia Joanna Dargiewicz

Komentarz

• domero
                              Bywalec
                              • 2005
                              • 155

Ech, może i nie będzie lepiej, ale na pewno weselej.
                              domero

Komentarz

• Bagnet007
                                Pełne uzależnienie
                                • 2006
                                • 1344

Nie no, bez jaj A ja myślałem że to jakieś żarty.

Komentarz

Pracuję...