X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Janusz Body
    Moderator
    • 2004
    • 5757

Ciekawostka w temacie :-)

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Komentarz

• muaol
      Dopiero zaczyna
      • 2010
      • 46

Kiedyś w pewnej gazecie znalazłem swoje zdjęcia podpisane nazwiskiem autora artykułu więc napisałem do gazety co o tym myśle oni skontaktowali się z moim szefem który wezwał mnie na dywanik i wyjaśnił że aparat jest służbowy i firma może robić ze zdjęciami co im się podoba,natomiast ja wyjaśniłem że ofszem aparat jest słuzbowy ale to ja uruchamiam w odpowiednim momencie spust migawki i to ja jestem autorem zdjecia a nie redaktor który pisze artykuł o naszej firmie,argumenty przekonały szefa wiecej problemów nie było.
      Gdyby Bóg chciał aby człowiek latał dałby mu skrzydła,gdyby nie chciał nie dałby mu wyobraźni.:-D

Komentarz

• retter
        Początki nałogu
        • 2007
        • 432

Na twoim miejscu bym nie tachał i meczył swego sprzetu. Robił tym co kupił szef, a potem prosze sprzet też ma swoje ograniczenia. Kupi jasne tele to bedzisz musiał nośić, więć mocno poczujesz wzrost wagi ekwipunku:/

Prawo autorskie JEST NIE ZBYWALNE, majątkowe jest. Czyli może uszyskac z tego zdjęcia zysk, ale nie może przypisać komuś jego autorstwa.
        szukaczka http://maciejko.net/cbsearch/

FaanBW

Komentarz

• Zigi
          Uzależniony
          • 2005
          • 532

Zamieszczone przez retter
          Na twoim miejscu bym nie tachał i meczył swego sprzetu. Robił tym co kupił szef, a potem prosze sprzet też ma swoje ograniczenia. Kupi jasne tele to bedzisz musiał nośić, więć mocno poczujesz wzrost wagi ekwipunku:/
          Waga ekwipunku mi niestraszna byle tyko to 70-200 2,8 is udało się wynegocjować, w ostateczności pójdzie wersja f4 is .
          Co do samych podpisów to będę starał się aby nieco zmienić zwyczaje panujące w gazetce tak aby wszystkie fotki były podpisane. Nie będzie prosto bo czasem nawet artykuły przychodzą od zaaferowanych rolą nauczycielek bez podpisu .
          40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
          Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Komentarz

Pracuję...