X
-
-
No niestety. Właściwie to pierwszy raz obserwowałem uliczne zamieszki. Na pl. Konstytucji jeszcze czułem się w miarę bezpiecznie(pomijając gaz łzawiący - niefajne uczucie). Marsz ruszył, kibole uciekli więc miałem nadzieję że już będzie spokój. Do pl. Na Rozdrożu szedłem z jakąś grupką - glany i czerwone szelki. Zainteresowali się aparatem, ostrzegli zebym uważał bo już kilku reporterów dostało, szybko dodali ze śmiechem iż z ich strony nic mi nie grozi.
I dopóki nie nadciągneli kibole, było dobrze.
Podpalili auta TVNu, zebrały się oddziały policji, przyjechały armatki i wszystko wskazywało na to że policja uderzy w tłum. Nie było gdzie uciekac, więc się lekko zestresowałem. Naszczęście tego niezrobili.
Z drugiej strony, Marsz sam w sobie zrobił na mnie ogromne wrażenie. Tysiące ludzi - starzy, młodzi, pary, rodziny, kazdy z flagą, naklejką itp. Czuć było jedność i z tego dnia właśnie to zapamietam na lata.Komentarz
-
Ja uczciłem Święto Niepodległości koncertem zespołu Vintage, w Pruszkowie.
Dawali piękne kotyliony, była pani starosta i kupa kombatantów
Jak się obrobię z "siłą wyższą", wrzucę kilka zdjęć do mojego wątku.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Ktoś z forum?
Szkoda, że nie wiedziałem o koncercie. Krzysiek to mój stary znajomy.Ostatnio edytowany przez G11; 41978.Komentarz
-
Nos pewnie złamany... no ładnie...C5Dmk2 + C28-135 USM IS + C16-35/2.8 + C24-70/2.8 + C50/1.8 + C70-210/3.5-4.5 USM + C430EXII + Sonnar 180/2.8 + inne gratyKomentarz
-
dostał z otwartej i raczej w oko, więc nos raczej ok
ale zastanawia mnie odwaga tego gościa, a raczej śmiecia od razu uciekałA może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971Komentarz
-
Nos powinien być cały - nie widać krwawienia a z reguły w takim przypadku jest one natychmiastowe i obfite.
To nie był żaden gość tylko typowy uliczny bandyta.ale zastanawia mnie odwaga tego gościa, a raczej śmiecia od razu uciekałC R6; C RF 24-70 L; C RF 100-500 LKomentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
I to jeszcze taki, co raz po prawej, raz po lewej ...
Komentarz
-
Komentarz
-
nie traktujcie zbyt poważnie, tego co czasem piszę...
to i ja się pochwalę: http://mgrochocki.wordpress.com/2011...dro-ciemnosci/
byłem tylko tam gdzie się bili, być może więc byli tam też jacyś normalni ludzie, ale ja ich nie widziałem
też pierwszy raz widziałem z bliska zamieszki i - jeśli to będzie zależeć tylko ode mnie - to mam nadzieję, że również ostatniKomentarz
-
Jeszcze się nie udzielałem na forum ale jako, że nałogowo czytam CB to też się podzielę fotkami http://marekjablonski.blogspot.com/ wszystkie Canonem oczywiście
i dla odmiany b/w
Komentarz
-
marecki86
naprawdę fajne zdjęcia
R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8
Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30DKomentarz
-
-
Komentarz
Komentarz