X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • akustyk
    gajowy
    • 2004
    • 12158

Zamieszczone przez arra
    No, nie, ja musiałem żonie pozwolić, ale zawsze mogę wyłączyć, co częto czynię tłumacząc zwiększoną konsumpcją baterii
    winner!

www albo tez flickr

Komentarz

• dinderi
      Pełne uzależnienie
      • 2009
      • 3028

Zamieszczone przez m_o_b_y
      Moja osoba nic tu nie znaczy, bo nie mam pojęcia, czy jestem - jak Ty - obiektywny.
      Gorzej, obawiam się, że obiektywnym mogę nie być... ;-)

Moje obiektywne opinie ... jak to pięknie brzmi...
      Pozdrówka
      Bo widzisz, gdybym nie był pewien swoich opinii, nie mógłbym robić tego co robię. Z zasady, muszę być pewien, jak i mnie podobni, że jeśli uważam, że jestem obiektywny, to jestem obiektywny.
      Gdybym dopuszczał tryb przypuszczający, a nie był pewien swoich poglądów, jedyne co mógłbym robić, to taśma w zakładzie rozbioru mięsa.
      Pozdrówka
      Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
      09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• m_o_b_y
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1095

Zamieszczone przez dinderi
        Bo widzisz, gdybym nie był pewien swoich opinii, nie mógłbym robić tego co robię. Z zasady, muszę być pewien, jak i mnie podobni, że jeśli uważam, że jestem obiektywny, to jestem obiektywny.
        Gdybym dopuszczał tryb przypuszczający, a nie był pewien swoich poglądów, jedyne co mógłbym robić, to taśma w zakładzie rozbioru mięsa.
        Pozdrówka

Ponieważ już ustaliliśmy, że jesteś obiektywny, więc proponuję na tym skończyć.
        Dalsze powtarzanie tego nie ma nic wspólnego z tematem wątku. :-)
        EOT.
        Pozdrówka
        m_o_b_y
        --------------------------------------------------------

Komentarz

Pracuję...