Szukam portali na których można zareklamować swoją działalność .
X
-
Tagi: Brak
-
Google wylączyli?Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB--- -
" Portal ślubny "
Google - Około 1,330,000 wyników (0,15 s )
Tak jak kolega napisał.
Aj się nie chce.5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
---------------------------------------Komentarz
-
Dinderi twierdzi, że nie jest fotografem ślubnym, ale widziałem go, jak na jednym ślubie latał z aparatem w portalach od garnituru, a potem chyba w dźinsowych...Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!Komentarz
-
Tylko co to ma wspólnego z reklamą (te dźinsy znaczy).
No chyba że reklamujesz Dinderi'ego jako fotografa ślubnego. To sorry
.
Promocje jakieś, rabaty będą?....C50E....C40DKomentarz
-
Moja żona może wyhaftować... Jakieś logo albo co... Na tych portalach...Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!Komentarz
-
-
-
Sergiuszu - to chyba chodzi o zakaz palenia czarownic. Chociaż nie wiem. W XVI w to było, zdaje się, dość modne zajęcie. Coś jak teraz "fotograf ślubny".
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
Poprzez analogię, kiedyś latano za czarownicami i nic sie w tej kwestii nie zmieniło, przez wieki

P.S. Polskie litery Ci wróciły?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Podtrzymuję, bezapelacyjnie.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Jak się łączę służbowo to nie mam polskich liter a jak prywatnie to mam. Prywatnie mam limit godzinę dziennie a służbowo mam bez limitu. :-)
Ciekawe czy ktoś coś z powyższego zrozumie. :-) Ale to się dość dobrze wpisuje w ten porąbany wątek.
Moja pozycja południowa 05°33'N 107°06'E
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
Ajaj, zrozumiałem Kapitanie!Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
KonfucjuszKomentarz
-
Komentarz
-
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX IIKomentarz
-
Ale tu go widać. http://www.marinetraffic.com/ais/pl/...date=lastknown
Z tym, że nijak sie ma ta pozycja, do tego co napisał Janusz Body. Chyba, że VLCC potrafi w 8 godzin przejchac 400 mil
Ostatnio edytowany przez dinderi; 28157.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz

Komentarz