Witam, mam na imię Karolina i od kilku lat zajmuję się fotografią. Z całego serca zachęcam do polubienia mojego fan page'a na Facebooku: https://www.facebook.com/staffagepl
X
-
Tagi: Brak
-
Odp: Staffage - najlepsze zdjęcia po tej stronie Missisipi
Żebranie o lajki jest żałosne
Wstawiaj dobry materiał a fani sami się znajdą
-
Komentarz
-
Szkoda, że fb nie ma dislajków...I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
-
-
Staffage - najlepsze zdjęcia po tej stronie Missisipi
Strona internetowa... Coming soon? Bo english jest na topie. Jakbyśmy zajrzała do galerii pozostałych użytkowników cb, dopiero dostałabyś kompleksów.Witam, mam na imię Karolina i od kilku lat zajmuję się fotografią. Z całego serca zachęcam do polubienia mojego fan page'a na Facebooku: https://www.facebook.com/staffagepl
Sent from my iPad using Tapatalk HD|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|Komentarz
-
^^ miała napisać "strony fanowskiej"? bo z tego co wiem to tak się raczej nie mówi
5D | R6 | EF 16-35MM F/4L IS USM | EF 40MM F/2.8 STM | RF 50MM F/1.8 STM | EF 135MM F/2L USM | RF 70-200MM F/4L IS USM
X-T30 | XF 18-55 mm f/2.8-4.0 R | XF 35 mm f/1.4 R | XF 56 mm f/1.2 R |Komentarz
-
Z samej ciekawości wszedłem i popatrzyłem. Jedna sprawa mnie zadziwiła, tyle zdjęć robisz a nadal nie trafisz z ostrością : ) Niektóre są w ogóle nie trafione portrety (ostrość na oczka
) )! Całe postacie są mydlane... Zdjęcia jak zdjęcia, mogą być ale trzeba się starać jak każdy i rozwijać : )!
Pozdrawiam Marcin Stańczak!Komentarz
-
Komentarz
-
Jak nie jak tak? Możesz ocenić wątek... np jako "słaby". Znacznie to lepsze niż zmuszanie tylko do lajków na fb
Englisha się czepiasz a co masz doklejone do posta? Da się toto tapatalkowe wyedytować na polski a nawet wyłączyć
.
Ostatnio edytowany przez Vitez; 18.Komentarz
-
właśnie w takich sytuacjach przydałby się "Like"
a co do strony na fb
nie lepiej wrzucać zdjęcia spokojnie a nie za jednym zamachem 20-30 zdjęć?
5D | R6 | EF 16-35MM F/4L IS USM | EF 40MM F/2.8 STM | RF 50MM F/1.8 STM | EF 135MM F/2L USM | RF 70-200MM F/4L IS USM
X-T30 | XF 18-55 mm f/2.8-4.0 R | XF 35 mm f/1.4 R | XF 56 mm f/1.2 R |Komentarz
-
Za moich czasów to... zbierało się widokówki i nalepki
a teraz dzieci zbierają 'lajki'. Nie bądźcie źli, dajcie dzieciom te lajki ile tylko możecie. I nie piszę tu o Karolince, ale natknąłem się na wielu chłopczyków i wiele dziewczynek, w wieku nawet powyżej 30tki, którzy bardzo się cieszą i podskakują z radości, że ktoś im tam coś plumknął. Przecież wiadomo, że jeśli pod zdjęciem pisze 50 x "cudowne", a zdjęcie jest koszmarne to takimże koszmarnym pozostanie. A Karolinki zdjęcia jakie są takie są, ale nie są koszmarne.
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.Komentarz
-
-
moderatorzy maja dislajki i ja je akurat kolekcjonuje
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!Komentarz

Komentarz