X
-
-
Komentarz
-
-
-
No właśnie te tzw aukcje prywatne to ucieczka przed tymi prowizjami.
Nie wiem na jakich zasadach to sie w praktyce odbywa bo jeszcze tak nie kupowałem. raz sie zapytałem na takiej aukcji prywatnej o fuji 6500 i powiedział ze mogę podać adres i wyśle za pobraniem. czyli chyba wychodzi na to że kupno byłoby poza aukcją.
Ale jak wysyła za pobraniem to zawsze można sprawdzić sprzęt , gwarancje i inne takie , a jak jest problem to na policje , pobranie na poczcie zablokowane i sprawa do wyjaśnienia.Komentarz
-
najlepsze zdjęcie ze ślubu-jak zrobić?
Zadaje pytanie jak zrobić aby temat choć troszkę powisiał w dziale technika robienia zdjęć....
Poza tym...
Już zrobiłem najlepsze zdjęcie ze ślubu sami popatrzcie:
pozdrowienia...
<-- PanoramiX Krzysztof Skłodowski --->
Wirtualne Panoramy QTVR 360 Fotografia ReklamowaKomentarz
-
-
-
fota smieszna
Komentarz
-
mysle ,ze warto pouczyc sie slownicwa,poprawnej polszczyzny i ciekawych sformułowan od tego pana. cytuje :
- Industar na M42 to bóg Makro, dopóki w cyfrakach nie odkryto, że można spokojnie mocować Industara na M39 - bez kitu...
- Nie wstydźcie się pisać do mnie, sam wiem wciąż mało w tych tematach, ale kształcę się.Nie ma ludzi wszechwiedzących, niewiedzieć to nie jest złe i to nie jest lamerskie! To są tematy trudne, ale są do rozgryzienia. Nie ma się czego wstydzić, że się nie wie. Lepiej niewiedzieć, lub wiedzieć niewłaściwie i potem robić błedy za każdym razem.
- To obiektyw ruski
- Jeśli myślicie, że proporcjonalność wydanej kasiory na takie drogie obiektywy odbije się jakością uzyskiwanych zdjęć z obiektywu, to się grubo mylita...
- o jest obiektyw na M39, ktory na sile zmusilem do pracy z cyfrowa lustrzanka, ale oplacalo sie. Uzyskane efekty po prostu mnie porazily
- Wkręca się jak nóż w masło.
- Kropelki, tak z doskoku, bez specjalnego sie napinania i meczenia
- Jesli masz cyfrowa lustrzanke z redukcja M42, to bedzie do ciebie ten zestawik pasowal. Wkrecisz sobie i bedzie po problemie
najlepsze na koniec : ' [Forum.M42] aukcja po raz pierwszy asygnowana znakiem Forum M42 (forum.stock-photo.pl), oznacza to:
- ze obiektyw jest sprawny i nie posiada ukrytych wad
- że sprzedawca jest solidny
- że sprzedawca jest specjalistą w sprzedawanym przedmiocie
skromnosc,skromnosc...(sprzedajacy prowadzi to wlasnie forum)
W kazdym razie niezly mialem ubaw czytajac owo 'ogloszenie'.Ostatnio edytowany przez dan7770; 8520.Komentarz
-
Komentarz
-
o no tez prawda
Komentarz
-
Fajna sesja, ciekawe czy panna młoda wiedziała o tym pomyśle bo na zachwyconą nie wygląda.
SUPER, już dawno się tak nie uśmiałem.Komentarz

Komentarz