X
-
-
no nie do konca. jesli przedstawi Ci oferte, w rozumieniu KC, to owszem. ale na praktycznie kazdej stronie internetowej, na ktorej mozna cos kupic, widnieje (podobnie jak na ulotkach z MM czy innych avansow) malym druczkiem "niniejsza strona/ulotka nie jest oferta handlowa w rozumieniu przepisow kodeksu cywilnego" - i to ich zwalnia z odpowiedzialnosci. dopiero jakbys wszedl do sklepu i skrypt potwierdzilby zakup za omylkowa kwote mialbys podstawy do dochodzenia swego na drodze prawnej (zawarta umowa k-s), ale jesli w sklepie bylo ok, to "nieniejsza strona..."To nawet nie musiałaby być prawda - cena jest ceną i sprzedawca jest obowiązany sprzedać za kwotę, jaką podaje. Więc nawet jeżeli się rypnął, to jego pech. Tyle, że skoro mówicie, że w skrypcie już pojawiała się właściwa, to nie wiem jak to interpretować. Czy można się domagać sprzedania za widniejącą kwotę. Teraz zresztą i tak już po ptokach.

sorry za offtopa, ale musialem
Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocneKomentarz
-
Komentarz
-
Genialny materiał, leże i kwicze..
Z drugiej strony zastanawiam się czy Ci wszyscy paparazzi to są pro? czy też grupa bezmyslnych pstrykaczy z lepszymi aparatami..?
Jaki jest sens walenia lampą po szybach samochodów, żeby zrobić zdjęcie osobie siedzącej w środku?
btw: jeśli przegląda się zdjęcia prasowe z jakiś imprez zamieszczone w portalach internetowych, to też nie ma sie czym zachwycać.. dopalanie lampą i na tym sztuka ich fotografii się konczy..Komentarz
-
A najlepsze jest to, że gość który filmował tą sytuację kamerę ma zamontowaną.... na głowie
A przynajmniej tak mi się wydaje 
Komentarz
-
2 puszki, pare sloikow i obgryzione jablko do pracy
moje wypociny, moje studio - "trzy sześć studio", fotograf na ślub - wrocławKomentarz
-
Komentarz
-
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350Komentarz
-
To chyba raczej komórka z aparatem fotograficznym
Komentarz
-
Z drugiej strony chyba powinna byc przyczepiona
No chyba, ze to sprzet do autoportretow
Komentarz
-
Bo to to jest w pełni uchylny panel lcd
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350Komentarz
-
Nowy Pentax czyli coś dla wymagajcych
Limitowana edycja lustrzanki Pentax K-m, która została ozdobiona 2750 kryształkami Swarovskiego, jest już do nabycia w Polsce. Ten błyskotliwy aparat można nabyć w sklepie Fotozakupy.pl, jednak ze względu na jego cenę wynoszącą 9900 zł, jest on sprowadzany na indywidualne zamówienie klienta. Czas oczekiwania to 3 tygodnie, więc panowie bez problemu mogą uszczęśliwić nim swoje żony na Święta Bożego Narodzenia. ...Komentarz
-
A turkusowych nie ma???
-

Komentarz