Zamieszczone przez Cichy
X
-
-
-
Laska robi zdjęcia we wszystkich kierunkach równocześnie, nastepnie robi odbitki i je skleja.Nie kumam.
Wtedy wychodzi jej panorama 360 stopni.Komentarz
-
Zamieszczone przez CichyNie kumam.
zabezpieczenie przed hotlinkowaniem chyba dziala na servie
Komentarz
-
[edit]
fotka juz zbędna, jak się okazuje.Ostatnio edytowany przez Wats0n; 5282.Tako rzecze Watson.
/// //Galeria przejściowaKomentarz
-
-
-
Nie ma się co dziwić: jaka gazeta takie wiadomości.Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Między innymi dlatego zawsze będę twierdził, że potencjalny czytelnik Faktu to osobnik o miernym IQ i pozbawiony zdolności do oceny rzeczywistości...Zamieszczone przez KuchateK1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
Eurotrip to świetny film!Niektóre momenty rozbrajają...,,miscuzi...mibello''Zamieszczone przez CichyTo i ja się dołączę. Oglądałem wczoraj film Eurotrip i jest tam taki fajowy fragment :
Polecam !
||GaleriaKomentarz
-
E tam, postaram sie osdzukac gdzies fotke/skan pewnego artykułu z pisma które było dla Faktu niedoścignionym wzorem (o "Skandalach" mówieZamieszczone przez KuchateK
)
Tako rzecze Watson.
/// //Galeria przejściowaKomentarz
-
Pewnie ze tak - Skandale rzondzily :-D Stare dobre czasy ;-) Skandale, Detektyw, WampZamieszczone przez Wats0npisma które było dla Faktu niedoścignionym wzorem (o "Skandalach" mówie
)
... nie to co dzisiejsza makulatura :-?
Komentarz
-
Qrcze, rzuciłeś tak tytułami z naszej szczenięcej młodości i mi się od razu jakoś sentymentalnie zrobiło ;-) A tak na poważnie, to ostatnio sobie wspominałem (qrna, człowiek ma 30 lat i już wspominki uskutecznia - -źle się dzieje...) program "Sonda" ś.p. Kamińskiego i Kurka. Chyba napiszę do TVP, żeby wyemitowali trochę odcinków tego kultowego programu, dzięki któremu robię dzisiaj, to co robię :-) :-)Zamieszczone przez muflonPewnie ze tak - Skandale rzondzily :-D Stare dobre czasy ;-) Skandale, Detektyw, Wamp
... nie to co dzisiejsza makulatura :-?1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Komentarz
-
Dla mnie kultowym programem pozostaje "Za chwilę dalszy ciąg programu." Manna i Materny.Zamieszczone przez bundyQrcze, rzuciłeś tak tytułami z naszej szczenięcej młodości i mi się od razu jakoś sentymentalnie zrobiło ;-) A tak na poważnie, to ostatnio sobie wspominałem (qrna, człowiek ma 30 lat i już wspominki uskutecznia - -źle się dzieje...) program "Sonda" ś.p. Kamińskiego i Kurka. Chyba napiszę do TVP, żeby wyemitowali trochę odcinków tego kultowego programu, dzięki któremu robię dzisiaj, to co robię :-) :-)
A ze "Skandali" zapamiętałem tytuł jednego z artykułów: "PASIKONIK POŻARŁ PSA!!!".
Ech, to były czasy. :rolleyes:Pozdrawiam
PrzemoCKomentarz

Komentarz