X
-
-
A pani Beatka w drugim canonie (tym z szerokim szkłem) od prawej co ma na sankach?
jakis wyzwalacz bezprzewodowy?
to ST-E2?Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 | Canon: 24-70 | 28 | 50 | 85 | 75-300 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.Komentarz
-
Ja z francuskiego znam tylko "mersi boku", ale kapnąłem się dość szybko, że to jakieś wygłupy a nie normalne sesje. Domyślam się też, że dość istotne (zabawne) jest to, co ten gość mówi. Ale nie traktuj filmu zbyt poważnie. :-Pnie znam francuskiego ale samo to ci on soba reprezentuje jest śmieszne a zarazem żenujące
http://www.youtube.com/watch?v=Y4HdGZNpxTY&feature=grecKomentarz
-
Słowem wstępu Englishrussia.com jest blogiem publikującym głównie w wersji fotograficznej (wideo też) przeróżne ciekawostki z Rosji i krajów byłego bloku ZSRR i w dodatku z opisami w języku angielskim.
Ostatnio rosyjskojęzyczne fora dyskusyjne niczym błyskawica obiega twórczość pewnej małej firemki foto-graficznej. Jest to coś w rodzaju naszego rodzimego "Profesjonalne usługi fotograficzne u Zdzicha"
Uwaga!!! link dla ludzi o mocnych nerwach! (którzy siedzą i aktualnie niczego nie spożywają czym mogliby się oblać/zapluć monitor/zadławić)
C 50D, C 350D, C 50E. Słoiki: kit, S 10-20 f/4-5,6, T 28-75 f/2.8, C 50mm f/1.8, C 85mm 1.8, Sigma 70-200 f/2.8, 580EX
Regulamin pkt 8.Komentarz
-
A na naszej forumowej giełdzie C14/2.8 - prawdziwa okazja od złotówki!
4 305,00 zł
Cena minimalna nie została osiągnięta.
Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Można śmiać się można i płakać. Swoją drogą jaką trzeba mieć odwagę żeby pokazać te foty ze swoja podobizną...
Ostatnio rosyjskojęzyczne fora dyskusyjne niczym błyskawica obiega twórczość pewnej małej firemki foto-graficznej. Jest to coś w rodzaju naszego rodzimego "Profesjonalne usługi fotograficzne u Zdzicha"
http://englishrussia.com/?p=10510trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".Komentarz
-
-
Komentarz
-
No co Ty, to serwis jest:PKomentarz
-
Serwis?! To Ty nie wiesz że do serwisu nie oddaje się żadnych pokrowców opakować a nawet dekielków?!Komentarz
-
-
-
Komentarz

Komentarz