I zaraz zamkniemy taki ladny watek bo wyczuwam nosem nadchodzaca pyskowke
X
-
-
-
Co do fotografow (i przedstawicieli innych zawodow tez), ktorzy sie afiszuja "ile to oni juz lat tego nie robia" to zdecydowanie w wiekszosci znacznej przypadkow te lata praktyki kompletnie nie przekladaja sie na wzrost poziomu jaki prezentuja. Wzrasta im tylko poziom bezkrytycznosci wobec siebie.
bardzo dobrze powiedziane niewazne ile lat robi ale jak robi i ty Bernardzie niedziwie sie ze go bronisz bo to twoj fumfel ale niecche robic tu zadnych
off top ale jesli chodzi o scislosc to moge dopiero pokazac zart bo to co zamiescil szysz to faktycznie bardziej pod inna kategorie podejdzie
jesli to nie jest zart w wykonaniu autora to ja naprawde chyba powinienem
jeszcze raz egzamin z fotografii zdawac!
chodzi o zdjecia portretowedobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.plKomentarz
-
Ale ci za skórę zalazł, to jest wątek o dowcipach o fotografii a nie prywatne wojny fotografów.bardzo dobrze powiedziane niewazne ile lat robi ale jak robi i ty Bernardzie niedziwie sie ze go bronisz bo to twoj fumfel ale niecche robic tu zadnych
off top ale jesli chodzi o scislosc to moge dopiero pokazac zart bo to co zamiescil szysz to faktycznie bardziej pod inna kategorie podejdzie
jesli to nie jest zart w wykonaniu autora to ja naprawde chyba powinienem
jeszcze raz egzamin z fotografii zdawac!
chodzi o zdjecia portretowe
Vitez, wyczyść te kilka haniebnych postów proszę, bo to się niesmaczne zrobiło, a szkoda takiego wątku zamykać, bo przecież pojawiają się tu śmieszne rzeczy.
PozdrawiamKomentarz
-
No to w temacie samolotow takie oto cudo: 747 w ciekawych barwach bojowych All Nippon Airways. Fotka cyknieta 2 tygodnie temu w Sapporo-Chitose.
EOS 3, EOS 40D, EOS 7D, 17-40 f/4L, 28-135 f/3.5-5.6 IS USM, 75-300 f/4-5.6, 50 f/1.4,
100 f/2.8 Macro USM, 580ex, kilka hoya hmc pro1, Lowepro SR 100 AW, CT AW Fotki tutajKomentarz
-
Ja mam z Amsterdamu taka Malaysie, ze ten Nippon to ze strachu podkuli ogon i schowa sie w najglebszej dziurze ;-) Wrzuce jak wroce do domu.Komentarz
-
coś dla naszych pociech:
"The nature photographer wants to get his first snap of the baby bear from his quad bike, but how close can he get before its protective Mum takes a snap at him?"
do kupienia tutaj
żal tylko dzieci tych co nie wybrali jedynie słusznego systemu :-(
P.S. na moje oko to: EF 400mm f/4 DO IS USM + EOS-1D Mark II N
+ Angle Finder
ale mogę się mylić
Canon 7d | T 18-270 | S 18-35 | C 18-55 | C 50 1.8Komentarz
-
O, musze zapamietac... a nie maja podobnych ze spotterami? ;-)"The nature photographer wants to get his first snap of the baby bear from his quad bike, but how close can he get before its protective Mum takes a snap at him?"
do kupienia tutaj
O, taka:
Trzeba mieć fantazję dziadki.... z Europy ;-) (o amerykańskich już nawet nie wspominając). Quantas, Malaysia.. nawet na chińskie jakoś tak aż miło popatrzeć :-D Albo (skoro już się i tu wciskam ze swoim złomem
) i indyjskie:
Komentarz
-
-
to ja może z innej beczki, teraz o modelkach a nie o samolotach http://www.campaignforrealbeauty.com...olution_v2.swfKomentarz
-
-
EOS 3, EOS 40D, EOS 7D, 17-40 f/4L, 28-135 f/3.5-5.6 IS USM, 75-300 f/4-5.6, 50 f/1.4,
100 f/2.8 Macro USM, 580ex, kilka hoya hmc pro1, Lowepro SR 100 AW, CT AW Fotki tutajKomentarz
-
http://www.pinkbullets.nl/2006/10/be..._is_schoonheid - nie wiem czy mam się smiać czy płakać
Mniej sprzętu, więcej talentu.Komentarz
-
http://www.pinkbullets.nl/2006/10/be..._is_schoonheid - nie wiem czy mam się smiać czy płakać
Było
ale niezłe300D+bp+kit\sigma70-300APO DG\2x1G scanDisc\statyw\wężyk sam\polar hoya\Komentarz

Komentarz