X
-
-
Komentarz
-
może korbę? taką jak ma Żuk do rozruchu
mój 386 miał skakał z 13 Mhz na 33 Mhz, prawie 3x skok mocy x)
ładny się nam sentymentalny offtop zrobił
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
i żeby płyta głownia się nie spaliła, a szalejące aplikacje nie przewróciły monitora
Komentarz
-
Nooo... Pierwsze PC-towe programy, w tym gry, pisane były pod konkretną prędkość procesorów (4,77MHz). Gdy procki zaczęły przyspieszać pojawił się problem, bo spróbujcie zmienić sobie ustawienie klawiatury na zerowe opóźnienie powtórzenia wciśniętego klawisza i napisać coś w edytorze tekstu, albo rozegrać planszę PacMana w 0.5 sekundy...Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!Komentarz
-
Kurde, a ja cały czas zastanawiałem się po kiego ten przyciskNooo... Pierwsze PC-towe programy, w tym gry, pisane były pod konkretną prędkość procesorów (4,77MHz). Gdy procki zaczęły przyspieszać pojawił się problem, bo spróbujcie zmienić sobie ustawienie klawiatury na zerowe opóźnienie powtórzenia wciśniętego klawisza i napisać coś w edytorze tekstu, albo rozegrać planszę PacMana w 0.5 sekundy...
Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.Komentarz
-
obstawiam że kobieta wygra
A comparison between my two new cameras: The $1,800 Canon 7D versus the brand new $50 Barbie Video Girl... available in the girlie aisle of your local Toys R Us. It's the sassiest camera money can buy. This is also a spoof of another video that compared the Canon 7D and iPhone 4: "iPhone 4 as good as the 7D? No, but it's amazing for what it is." http://vimeo.com/12925855 Director/Editor: Brandon Bloch // www.brandonbloch.com // Twitter: @bloch_party Director of Photography: Fernando Ortega // www.vgfilms.com Music: Tiga "You Gonna Want Me" Enjoy. It's all in good fun. **UPDATE: Barbie found a new home. She was donated to my friend's daughter, a 3-year-old future filmmaker named Camera. As a grown man, it was a little weird having a Barbie lying around my apartment anyway, right?**Komentarz
-
-
-
-
no cóż.....ślepy w karty nie gra....Komentarz
-
-
No nieźle pojechałeś!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Sądząc po wpisach na reklamie to albo Czechy albo Słowacja. Śmieszne O_oKontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-

Komentarz