Zamieszczone przez maro25
X
-
-
Filmik jest mocny, ale i tak dwie pierwsze aukcje wymiatają
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności
Niestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.plKomentarz
-
I najnowszy dżołk spod pióra naszego forumowego "makro-rzeźnika" Ekrowy:
Przeczytajcie sobie dział o refleksjach nad AF ( ja z tego nic nie kumam ), potem rzućcie okiem na fotki z tej nieszczęsnej sigmy i zajrzyjcie sobie do exifów.
O ile w tych rzeźnickich aukcjach dawał popisy to teraz chłopak już przegiął
A że brzydkie zdjęcia... w końcu wykonane D70
PS. To nic osobistego - po prostu wyśmiewam się z aukcji - pech, że jednego z forumowiczów.is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
Hmm, szkoda że na Allegro nie ma czegoś w stylu "dodaj do ulubionych" ;-)Zamieszczone przez Silent PlanetI najnowszy dżołk spod pióra naszego forumowego "makro-rzeźnika" Ekrowy (..)
A może i jest... nie wiem w sumie
Komentarz
-
mozesz dodac uzytkownika do ulubionych sprzedawcow :-)Zamieszczone przez muflonHmm, szkoda że na Allegro nie ma czegoś w stylu "dodaj do ulubionych" ;-)
ale jego nowych aukcji chyba nie mozna przysylac automatycznie. a szkoda, bo nie kazdemu odpowiada humor z paczek joemonster.org
Komentarz
-
Zamieszczone przez Silent PlanetPrzeczytajcie sobie dział o refleksjach nad AF ( ja z tego nic nie kumam ),dwie godziny??? to chyba z 1,5 godzinna przerwa na browarZamieszczone przez ekrowa na allegroTa prosta sesja, która miała na celu sfotografowanie przedmiotu aukcji trwała 2 godziny i nie jestem z niej zadowolony...Komentarz
-
Najlepsze, że sam nam podał link do tej aukcji w innym wątkuZamieszczone przez Silent PlanetI najnowszy dżołk spod pióra naszego forumowego "makro-rzeźnika" Ekrowy
A może ekrowa celowo chciał nam humory poprawić?
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności
Niestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.plKomentarz
-
Jest taka opcja !!Zamieszczone przez muflonHmm, szkoda że na Allegro nie ma czegoś w stylu "dodaj do ulubionych" ;-)
Komentarz
-
ale kto powiedzial ze na zawsze?Zamieszczone przez thorinnie no, moze nie zwariowalem tak jak Czacha zebym sie z cyfra rozwodzil na zawsze, oczywiscie ja Czache rozumiem wiec bez urazy, wariatem to on jest w oczach co po niektorych, ja go doskonale rozumiem bo tez zauwazylem te cudowna swietlistosc w analogu
no i satysfakcje z siedzenia na ciemni 
zobaczysz.. aj bi bak..
Komentarz
-
to jak kolega ekrowa tak chwali tego heliosa a jedzie po sigmie i AF to ciekawe dlaczego wyzbywa siętego cudu techniki a nie właśnie sigmy??
Komentarz
-
Komentarz
-
Daleko nie trzeba szukacZamieszczone przez muflonI żeby nie było, że tylko my się pastwimy ;-)
Komentarz
-
Cóż za zgodność opinii między forumZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Chyba jak nigdy
Komentarz
-
To może jakiś wspólny plenerekZamieszczone przez muflonCóż za zgodność opinii między forum
Chyba jak nigdy 
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Komentarz