X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Ernesth
    Dopiero zaczyna
    • 2013
    • 28

Marcin Tyszka i Jego Projekt

Dla jednych jeden z najlepszych fotografów mody, dla innych chłopiec z 5,10,15. Tak czy inaczej robi zdjęcia i to chyba najważniejsze. Z tvn przygotowali serię programów pt "Projekt Tyszka". Kilka odcinków już można zobaczyć.
    Projekt Tyszka - Odcinki Online | Oglądaj program w tvn player!

Z braku czasu dopiero 1 odcinek oglądnąłem. Zaczęli z grubej rury .... aktami
    Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl.

pozdrawiam Wojtek
  • Norberto
    Dopiero zaczyna
    • 2013
    • 47

Odp: Marcin Tyszka i Jego Projekt

było już gdzieś na forum o tym. nic szczególnego w tym programie nie ma, większość czasu to opowiadają co on osiągnał, kogo poznał kogo fotografował a że główny bohater jest ciężki do strawienia to program też nie zachęca jakoś do oglądania

Komentarz

• fomag
      Właściciel forum
      • 2011
      • 1565

gdzieś było właśnie o tej serii... trzeba by poszukać (google.pl i 'site:www.canon-board.info Tyszka tvn')

było tutaj coś starszego, nie o 'Projetk Tyszka'
      Ostatnio edytowany przez fomag; 39482.
      Na końcu wszystko będzie dobrze... a jak nie jest dobrze, to znaczy, że to nie koniec!

Komentarz

• zwycięstwo
        • 2014
        • 3

Przynajmniej o tyle dobrze, że zajmuje się tym, w czym jest dobry. Całkiem niezły program. Może technicznych sztuczek sięz niego nie nauczymy, ale lepsze to niż ten cały "Woli i Tysio"
        Większe banki posiłkując się już wcześniej założonym kontem w banku, comiesięcznie obciążają rachunek klienta spłatą najlepsze pożyczki warszawa. Rozwiązanie to, może pomóc zaoszczędzić czas, nie będziemy musieli wysyłać zbędnego przelewu.

Komentarz

• jas_r
          dawniej jas_rambo
          • 2013
          • 116

Ameryki nie odkryłeś tym tematem, premierowa emisja na TVN Style już się zakończyła. Ciężko jest określić target dla tego programu, z fotograficznego punktu widzenia profesjonalista bądź mocno zaawansowany fotograf włączy raczej z ciekawości w wolej chwili, a kompletny amator raczej nie będzie chciał poświęcać 30 minut na pierdoły i rozmowy z gwiazdami, gdzie przez ten czas może o wiele więcej dowiedzieć się chociażby w internecie. Według mnie program dla nastolatek z lustrzanką, które focą koleżanki i same jeszcze nie wiedzą czego chcą, ale pora emisji była taka (niedziela chyba jakoś 11-12 z tego co pamiętam), że i tak zazwyczaj telewizor miałem włączony
          Ostatnio edytowany przez jas_r; 47869.

Komentarz

• Ernesth
            Dopiero zaczyna
            • 2013
            • 28

Zamieszczone przez jas_rambo
            Ameryki nie odkryłeś tym tematem
            i nie chciałem odkryć. Może na tym forum są jakieś nastolatki jak to ująłeś, które z chęcią pooglądać. Chyba, że sie mylę i sami profi.
            Z drugiej strony przyznajesz ze sam patrzyłeś.
            Gościa nie trawie osobiście choć nic mi nie zrobił alle sam program w sobie chyba lepszy nic wiele tematów na forum.
            Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl.

pozdrawiam Wojtek

Komentarz

• jas_r
              dawniej jas_rambo
              • 2013
              • 116

Zamieszczone przez Ernesth
              Z drugiej strony przyznajesz ze sam patrzyłeś.
              Gościa nie trawie osobiście choć nic mi nie zrobił alle sam program w sobie chyba lepszy nic wiele tematów na forum.
              Z ciekawości, w wolnej chwili, oglądałem. Nawet całkiem go lubię, ogólnie miły facet, może czasem jest zbyt nadęty, ale co poradzisz, wielki świat przewraca w głowie

Komentarz

Pracuję...