X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kapisz
    • 2026

jesteśmy potęgą w skokach narciarskich

mamy więcej medali w złocie niż letniej olimpiadzie, zacznę chyba biegać po śniegu
  • michael_key
    Fotografujący
    • 2009
    • 2129

Odp: jesteśmy potęgą w skokach narciarskich

Nie przesadzałbym z tym "hura optymizmem". W mojej ocenie po prostu trafiło się. Wystarczy popatrzeć na resztę kadry by dojść do wniosku, że szału nie ma.

Komentarz

• zanussi
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1696

Ej no jak to szału nie ma? To ile medali i w jakich konkurencjach powinniśmy zdobyć aby szał był?
      Oko plus aparat - dobrana para.

Komentarz

• Cichy
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 7443

Zamieszczone przez michael_key
        Nie przesadzałbym z tym "hura optymizmem". W mojej ocenie po prostu trafiło się. Wystarczy popatrzeć na resztę kadry by dojść do wniosku, że szału nie ma.
        Zobaczymy w drużynówce. W końcu policzono, że na normalnej skoczni w drużynówce byłoby złoto, a na dużej srebro. Obstawiam, że za Żyłę skoczy Kubacki i będzie dobrze.
        O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• pan.kolega
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 2817

Zamieszczone przez michael_key
          Fakt, że szału w ogóle latoś nie ma.

Tak samo Norwedzy zawiedli, Rosjanie cieniutko jak na gospodarzy, Amerykanie szkoda gadać, Niemcy poniżej możliwości, Kanadyjczykom nic nie wychodzi, Japonia i Chiny razem wzięte to po prostu wstyd, a wszystkie medale tak na dobra sprawę to tylko dzięki fartowi, bo tak naprawdę to jest ogólnie kiepsko i będzie coraz gorzej....
          I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Komentarz

• igor58
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1861

jesteśmy potęgą w kategorii "strażacy na łyżwach"
            i to jest powód do dumy

Komentarz

Pracuję...