X
-
Canon o nas ;).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Tagi: Brak -
-
Odp: Canon o nas
.
Chwytliwe wejście, za 24h dowiemy się więcej, pucha? szkła? nowy bagnet kompatybilny wstecz?
dwie puszki, kilka stałych słoików, lampiszcza, jakieś baterie, kabelki ...Komentarz
-
Komentarz
-
-
.
To musi być coś ciekawego. Nudy pokazali na Photokinie. Teraz wielkie odliczanie do...Komentarz
-
.
zrobili nową matrycę, prawie tak dobrą jak konkurencji, lub ulepszyli bezpośrednie połączenie korpusu z drukarką
Ostatnio edytowany przez jaś; 9531.Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścieńKomentarz
-
.
Skoro już mamy konkurs życzeń: może to będzie cyfrowy korpus z EyeControl? :-)I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce itKomentarz
-
.
Może zapowiedź czegoś nad czym pracują."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
.
Wróżę z fusów: Canon EOS 5D Mark IIIs z głośnikami stereo, odchylonym ekranem LCD i funkcją "Share on Tweeter"
Moje zdjęcia: https://www.flickr.com/photos/193816559@N05/Komentarz
-
-
.
Tym by się nie chwalili
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
.
Tego typu nieszczęścia się zdarzają ale bardziej prawdopodobna jest nowa drukarka albo jakaś linia produktów biznesowych
.
Kapitan Wagner
Komentarz
-
.
A ma ta strona jakieś oficjalne powiązanie z Canonem?https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200Komentarz
Komentarz