X
-
-
Odp: "Dziewica" zaszalała ...
czytając ten watek to wychodzi, ze Twoi klienci nie znają się na obsługiwaniu telefonu
screen z tego wątku Play powinien dołączyć do ulotki reklamowejNie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!Komentarz
-
człowieku, jesteś bardziej marudny niż moja żona i teściowa razem wzięte ...
wszytsko niedobrze bo.... 
ja juz wiem że jak skończy mi się darmowy LTE z którego i tak bardzo rzadko korzytsam to ustawiam na sztywno nadajniki t mobila i mam pokrycie praktycznie na każdym zadupiu zarówno jeśli chodzi o rozmowy jak i o korzytsanie z neta ... a poza tym jakoś nie chce mi się wierzyć aby tacy gigancji na rynku jak orange czy t mobile wyskoczyli szybko z takimi ofertami jakie teraz mają virgin, viking czy play ...........Ostatnio edytowany przez centur; 43228.http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...Komentarz
-
Przeczytałem tytuł wątku i myślę sobie - ho ho, pięć stron dyskusji o nowej ofercie Virgin Mobile. Dowiem się czegoś ciekawego.
Ale nie! Zgodnie z zasadą że moja opinia jest najmojsza, po dwóch trzech postach zaczęło się bicie piany nie na temat.
Gdyby tak potoczyła się dyskusja w dziale ze szkłami, to Vitez zaraz walnąłby 8 ostrzeżeń, 2 nagany i posprzątałby wątek.
A tu? jeszcze nie zaglądał?...
Użyłem słowa Virgin, więc proszę mi nie zarzucać że nie na temat.„Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
Komentarz
-
-
własnie po to jest hyde park że bez krępacji możesz podagać na tematy "okołopochodne" ... mi ten temat pomógł bo dowiedziałem się że mogę korzytsać z netu na cudzych nadajnikach ....Przeczytałem tytuł wątku i myślę sobie - ho ho, pięć stron dyskusji o nowej ofercie Virgin Mobile. Dowiem się czegoś ciekawego.
Ale nie! Zgodnie z zasadą że moja opinia jest najmojsza, po dwóch trzech postach zaczęło się bicie piany nie na temat.
Gdyby tak potoczyła się dyskusja w dziale ze szkłami, to Vitez zaraz walnąłby 8 ostrzeżeń, 2 nagany i posprzątałby wątek.
Użyłem słowa Virgin, więc proszę mi nie zarzucać że nie na temat.http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...Komentarz
-
Tijaa... i jeszcze trochę takich ostrzeżeń i nagan i tego forum by już nie byłoPrzeczytałem tytuł wątku i myślę sobie - ho ho, pięć stron dyskusji o nowej ofercie Virgin Mobile. Dowiem się czegoś ciekawego.
Użyłem słowa Virgin, więc proszę mi nie zarzucać że nie na temat.
.
Po za tym jak napisał kolega ten dział jest po to żeby prowadzić luźne dyskusje na różne tematy ale wiem zawsze coś komuś nie będzie pasowało ....."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
No kto jak kto, ale Ty powinieneś wiedzieć o co mi chodzi. Vitez walił nagrodami jak z rękawa. A co do gadania o "beleczem" w hyde parku, to też się zgadzam, ale jak jest wątek o dziewicach, to plotkujemy o dziewicach, a jak o zawartości cukru w cukrze, to o zawartości cukru w cukrze. Nie zrozum mnie źle, napisałem mój pierwszy post tak na gorąco o moim odczuciu po przeczytaniu wątku. Ja też dowiedziałem się z wątku o promocji Virgina, ale po szczegóły udałem się na stronę operatora. A tam suche fakty z prawdopodobnie ukrytymi kruczkami. A na fotum, koledzy napewno nie ukrywaliby jakichś haczyków
„Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
Komentarz
-
W hydeparku moderacja jest tylko w sytuacjach kiedy ktoś mocno przesadzi. Nie ingerujemy ani w tematykę, ani w drobne przekroczenia regulaminu."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Muszę to przemyśleć i może kiedyś założę galerię tutaj. A wracając do tematu mam mobilny internet w Play i telefon. W tablecie mam Temobile. I czasami przekładam kartę Play do tabletu bo temobile nie działa. Czasem nie działa też w Warszawie. Pokończyły mi się umowy i teraz pokombinuję jak trzy internety zamienić na jeden. Ale pozostanę przy Play.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Ja moze ni z gruchy ni z pietruchy, ale jak najbardziej sprawa dotyczaca Play - zaraz na poczatku ich istnienia dalem sie omamic reklamie i przenioslem numer do tej sieci. I wtedy sie zaczelo - okazalo sie, ze jakas madame w play zle cos przepisala z czegos i utknalem miedzy sieciami :-) Wyszedlem z Orange (wtedy Idea) ale nie moglem zostac od nich odciety, bo Play nie mogla podac prawidlowych danych. Co zrobili? Jak to Play - olali z grubej rury. Dali numer tymczasowy i sprawa umarla. Moje przenosiny trwaly pol roku i w tym czasie stracilem majatek na wyprostowanie sprawy w tej, pozal sie Boze, firmie. Przejscie z powrotem do Orange trwalo 10 min. NO MORE PLAY !!!Komentarz
-
Komentarz
-
Jakich godzin? Przy tym transferze to sa minuty
Wysłane z mojego SM-N910CKomentarz
-
Nie wiem co to jest Play czy Orange, ale nie wydaje się, żeby tu były jakieś odchylenia od normalnych (czyli nienormalnych) praktyk w tym biznesie. Z tego co tu czytam, podejrzewam, że wszystkie telekomy na świecie sa własnościa jednego bogatego jak świnia banku. Zreszta tak czy inaczej kiedyś w przyszłości wszystko będzie należało do jednego superkapitalisty.Ja moze ni z gruchy ni z pietruchy, ale jak najbardziej sprawa dotyczaca Play - zaraz na poczatku ich istnienia dalem sie omamic reklamie i przenioslem numer do tej sieci. I wtedy sie zaczelo - okazalo sie, ze jakas madame w play zle cos przepisala z czegos i utknalem miedzy sieciami :-) Wyszedlem z Orange (wtedy Idea) ale nie moglem zostac od nich odciety, bo Play nie mogla podac prawidlowych danych. Co zrobili? Jak to Play - olali z grubej rury. Dali numer tymczasowy i sprawa umarla. Moje przenosiny trwaly pol roku i w tym czasie stracilem majatek na wyprostowanie sprawy w tej, pozal sie Boze, firmie. Przejscie z powrotem do Orange trwalo 10 min. NO MORE PLAY !!!
Chciałem kiedyś przenieść mój numer z regularnego telefonu stacjonarnego ATT do telefonu przez kabel sieci Comcast. Chociaż regulacje prawne mówia, że mam do tego prawo, Comcast twierdził, że ATT nie zwalnia numeru, a ATT twierdziło, że Comcast im podaje nieprawidłowe dane. I tak przez tygodnie i miesiace, po czym moja sprawę Comcast po prostu skasował bez informowania mnie o tym. W końcu olałem ATT razem z ich numerem i poprosiłem Comcast o nowy numer. Numer dostałem, ale trwało to dalsze tygodnie i miesiace, żeby to zaczęło działać. Musiałem wtedy za karę wywalić telewizję kablowa Comcasta i zagrozić kompletnym odcięciem kabla żeby w końcu to uruchomili. A czym się maja przejmować? Teraz mam TV od ATT, czyli i tak zostało w rodzinie.
Daleko nie ucieknę. 
To tak jak z Canonem i Nikonem. Jak się pogniewasz na Canona, to uciekasz do Nikona. Wcześniej czy później wku..i Cię Nikon i wtedy ukarasz ich wracajac do Canona. Z ich punktu widzenia nie ma co się denerwować.
Deklaracje typu NO MORE PLAY !!! wywołuja zapewne na obliczu Play znudzony uśmiech.
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.Komentarz
-
Mały odkop
Wczoraj natrafiłem na taką oto ofertę https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...c0&oe=557E132A miał ktoś styczność z siecią Lycamobile Polska?
Z minusów, brak LTE, minutowe rozliczanie połączeń.
Wszystko inne podobnie jak u dziewicy
C450D/T17-50 2.8/C70-210 3.5-4.5Komentarz
Komentarz