Ponad 3,5 roku temu Janusz Body napisał, że żegna się z tym forum na zawsze - bardzo się cieszę, że kłamał
Dziś właśnie zobaczyłem jego nick na zielono wśród użytkowników obecnych na forum. Może moje spostrzeżenie jest spóźnione, jednak nie mogłem powstrzymać się od napisania jak bardzo się cieszę z jego powrotu i mam nadzieję, że nadal będzie się z nami dzielił swoją wiedzą
X
-
Bye, bye jednak nie na zawsze :)
6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
Moje fotki Moje fotki IITagi: Brak -
Odp: Bye, bye jednak nie na zawsze
Też to zauważyłem i zaciekawiłem.Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Konfucjusz -
Więc witamy ,i zapraszamy do dzielenia się wiedzą -dużą wiedzą na temat fotografii.Komentarz
-
może wreszcie coś się zacznie dziać, bo nudy straszne (rządzi ctj i gts - zgroza)Komentarz
-
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
Komentarz
-
Tu nie ma co jęczeć
Janusz sam nie poruszy forum. Przecież widać ile osób ma tu aktywne galerie, ile osób wchodzi żeby czy to skrytykować czy wydać swoją opinię.A kolejny post - jakie body i jaki obiektyw- no cóż- każdy z nas zaczynał i w ramach rewanżu trzeba też nowicjuszom pomagać. To samo jeśli ktoś zakłada swoja galerię - myślę że nie po to żeby się chwalić a po to by wyciągać wnioski z komentarzy czy to krytycznych czy nawet chwalących.
Komentarz
-
Gdyby wrócił Vitez to w tydzień zbanowałby ostatnich kilkunastu aktywnych uczestników tego forum.Komentarz
-
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
Ja to bym wolał powrót miclesa. Byłoby 300 nowych postów dziennie i pośmiać by się można.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Dzisiaj też był.
Buduje napięcie jak Kevin Spacey w "7".Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
KonfucjuszKomentarz
-
Komentarz
-
Hmmmmmm... no tak, jestem z powrotem. Widzę, że "coponiektórzy" są bardzo spostrzegawczy :-). Jestem w domu od paru dni i na razie tylko czytam. Na statku to... net miałem tak szybki, że nawet czytanie było mało sensowne (128 kbit dzielone na zwykle ok 30 userów/urządzeń).
Pozdrawiam wszystkich starych znajomych i tych nowych też. :-)
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
Komentarz