X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Bechamot
    Pełne uzależnienie
    • 2012
    • 2512

Pytanie o server

Tamat ciagle sie powtarza ale sytuacja sie zmienia

moj dotychczasowy Provider linux zmienil wlasciciela i nie sa w stanie podac mi adresu do zaplaty PayPal - em za usluge.
    Wiec usluga po 10 -ciu latach korzystania zostala odlaczona , ja tez nie zamierzam zadawac sie w nieciagnace sie dyskusje z nimi w jaki sposob moge zaplacic.

Czy ktos moze polecic Jakis Hosting - wystarczy tak ok 20 GB , oby dzialal sprawnie . mile widziana bedzie rowniez nieprzesadna cena.
    Wszyskie zdjecia, za wyjatkiem 087, 088 mozna dowolnie, nieodplatnie kopiowac , powielac nawet bez podania zrodla.
  • jinks
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 2178

Odp: Pytanie o server

https://www.webd.pl/ bardzo polecam
    Miłego dnia
    moja www

Komentarz

• Bechamot
      Pełne uzależnienie
      • 2012
      • 2512

Zamieszczone przez jinks
      https://www.webd.pl/ bardzo polecam
      super - dziekuje

wyglada to bardzo dobrze.
      Wszyskie zdjecia, za wyjatkiem 087, 088 mozna dowolnie, nieodplatnie kopiowac , powielac nawet bez podania zrodla.

Komentarz

• jinks
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 2178

Używam z 8-10 lat. Nigdy nie było nawet najmniejszego problemu. Support zawsze pomoże. Nawet, gdy jako laik pytam o oczywiste sprawy.
        Miłego dnia
        moja www

Komentarz

• robcio
          Początki nałogu
          • 2020
          • 397

Kiedyś miałem Hekko nie narzekałem.

Jeśli trochę się na budowaniu stron www znasz to można zobaczyć OVH kiedyś mieli fajne oferty na serwery vps w chmurze.

Komentarz

• magdak2000

Hekko jest dobre bo działa bezawaryjnie i szybko. Możesz jeszcze spróbować Proserwer też w miarę tani i w sumie bez awarii.

Komentarz

• Marek757
              • 2021
              • 1

Wszystko zależy od sytuacji, ile tych zdjęć miesięcznie jest pobierane (limity transferu) oraz czy chcesz SSD czy HDD. Ogólnie bym jednak uważał, bo niektóre firmy maja umowy rok za złotówkę, a dalej tydzień za stówkę. Jak ostatnio pracownia zasłon z którą współpracuje rezerwowała domenę, to w takie właśnie bagno wpadła. U kogo nie powiem, sam natomiast swoje portfolio trzymam na Hostinguj, nie maja pewnie najlepszej oferty, ale przynajmniej bez kruczków w stylu nagłego wzrostu cen po okresie promocyjnym....
              Miłośnik fotografii, freelancer, moje zdjęcia produktowe dekoracji okiennych można zobaczyć np. na tym blogu.

Komentarz

• jotka
                Coś już napisał
                • 2005
                • 75

Zamieszczone przez jinks
                Używam z 8-10 lat. Nigdy nie było nawet najmniejszego problemu. Support zawsze pomoże. Nawet, gdy jako laik pytam o oczywiste sprawy.

hahahah limity transferu w roku 2021?

polecam https://www.ovh.pl/hosting/
                Ostatnio edytowany przez jotka; 2348.

Komentarz

• Nanmi
                  • 2021
                  • 6

Ten webp wydaje się rzeczywiście spoko jak chcesz 20 GB

Ja mam Hostinghouse, bardzo zabezpieczony przed włamaniami, aż do przesady, więc mogą z niektórymi rzeczami być problemy, ale support ok i zawsze się da rozwiązać problem. Tylko nie wiem czy 20 GB mają.
                  Sax.pl ma chyba najtańsze małe pakiety na rynku. Mam z jakieś 3 lata. Nie wiem czy bezawaryjny, ale płacę 10 zł na rok. Przy czym ja tam mam 500 mb, a jak Ty chcesz 20 GB, to już chyba ponad 100 zł.

Więc chyba najlepszy ten webd.
                  Ostatnio edytowany przez Nanmi; 69434.

Komentarz

Pracuję...