X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • satriani
    Początki nałogu
    • 2004
    • 443

Zamieszczone przez p13ka
    Ktoś tu: http://most.org.pl/pipermail/wobroni...st/003575.html opisał dręczenie zwierząt w tym parku. No, jeżeli tak to wygląda to raczej takie miejsca trzeba bojkotować
    Ja tam nie zauważyłem żeby zwierzęta były dręczone, wręcz przeciwnie podchodzą spokojnie do ludzi, gdyby było odwrotnie na pewno by się do gosci nie garneły przyjaźnie, ale zawsze się znajdzie jakiś nawiedzony ekolog.

[ Dodano: 20-10-2004 ]
    Poza tym temat tego parku padł w kontekście focenia w weekend, do zoo tez przeciez chodzimy, a nie w każdym zwierzątka mają komfortowe warunki, prawda?

Komentarz

• p13ka
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 1013

Satriani, dzięki za polecenie Parku Leśnych Niespodzianek. Byłem, zobaczyłem i wyszedłem zachwycony. Najbardziej podobał mi się pokazów ptaków drapieżnych. Fociłem jak oszalały
      Jedną fotkę sowy śnieżnej umieściłem tu
      Canon 100-400 sprawił się wyśmienicie

Komentarz

• satriani
        Początki nałogu
        • 2004
        • 443

Zamieszczone przez p13ka
        Satriani, dzięki za polecenie Parku Leśnych Niespodzianek. Byłem, zobaczyłem i wyszedłem zachwycony. Najbardziej podobał mi się pokazów ptaków drapieżnych. Fociłem jak oszalały
        Jedną fotkę sowy śnieżnej umieściłem tu
        Canon 100-400 sprawił się wyśmienicie
        to może puścisz mi kilka fotek skompresowanych na maila?

Komentarz

• p13ka
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 1013

Tu masz galerię wybranych fotek z Parku. 20. zdjęcie całkiem nie wyszło ale mimo to zamieściłem na pamiątkę
          Planuję wybrać się tam znowu na wiosnę.
          Pozdrawiam!

Komentarz

• satriani
            Początki nałogu
            • 2004
            • 443

Bardzo ładnie wyszły w porównaniu do moich dokonań, szkoda że tak mało sarenek, ale może wolisz ptaki, ja też czekam aż zima puści, choć właśnie się zaczeła i tam podskoczę!

Komentarz

Pracuję...