Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Nemeo
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1757

Zamieszczone przez Tomasz Golinski

Nie kradnij, rząd nie lubi konkurencji.
    Z jednej strony śmieszne, ale z drugiej strony tragiczne.

Komentarz

• Avadra_K
      Uzależniony
      • 2006
      • 580

Zamieszczone przez Nemeo
      Z jednej strony śmieszne, ale z drugiej strony tragiczne.
      ??: Najgorsze jest IMHO to, że ten akurat rząd ma bardzo niewiele czasu aby ukrść co kolwiek...... dlatego robi to z taką prędkością. Trwonienie naszych pieniędzy na takie podróże zaliczam do kradzieży w czystej postaci Podpada to po 280 par. KK (Kradzież zuchwała)

(sztuka nie ma wroga, chyba że w ignorancie )

- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał - . "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow

Komentarz

• Venio
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1084

mi sie juz nawet denerwować nie chce

Komentarz

• czornyj
          Zasłużeni
          • 2006
          • 2626

Avadra_K, same podróże służbowe to doprawdy niewinne i nieśmiałe dziewicze igraszki w porównaniu z wyuzdaną orgią grabieży, która zapewne ma już w najlepsze miejsce. Jedyne co mnie pociesza to fakt, że są to studziennie niedorozwinięte głupki, przez co nie będą w stanie wznieść się na takie wyżyny złodziejskiego kunsztu jak ich poprzednicy - wieloletni rutyniarze i mistrzowie.
          Marcin Kałuża | foty

Komentarz

• muflon
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 6763

No nie wiem... takiego TKM'u jak teraz to chyba nie bylo jeszcze nigdy, SLD czy s.p. AWS sie chowa Poniekad pewnie dlatego, ze..
            Zamieszczone przez Avadra_K
            ten akurat rząd ma bardzo niewiele czasu aby ukraść cokolwiek
            zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Przemoc
              Początki nałogu
              • 2005
              • 319

Zamieszczone przez czornyj
              Avadra_K, same podróże służbowe to doprawdy niewinne i nieśmiałe dziewicze igraszki w porównaniu z wyuzdaną orgią grabieży, która zapewne ma już w najlepsze miejsce. Jedyne co mnie pociesza to fakt, że są to studziennie niedorozwinięte głupki, przez co nie będą w stanie wznieść się na takie wyżyny złodziejskiego kunsztu jak ich poprzednicy - wieloletni rutyniarze i mistrzowie.
              Uważaj król Andrzej I szybko się uczy.
              Pozdrawiam

PrzemoC

Komentarz

• Avadra_K
                Uzależniony
                • 2006
                • 580

Zamieszczone przez Przemoc
                Uważaj król Andrzej I szybko się uczy.
                Co do nauki - po jakiego diabła sie uczyć (w szkole) lepiej zostac politykiem, nawet nie specjalnie sie trzeba wysilać - IQ na poziomie 70 to wystarczający wynik.
                :-P Kłamać sie nie musisz bać, gdyz:
                po pierwsze robisz to bez przerwy (np. tanie państwo, ograniczenie urzędów i organizacji państwowych, wycofanie polskich wojsk z terenów wojennych, tanie książki, poprawa sytuacji w rolnictwie, itd, itp)
                po drugie, czego byś nie robił i ile byś nie nakradł zawsze się znajdzie ktoś kto na Ciebie zagłosuje

- słabym głosem zapytała Małgorzata. - - zachrypiał - . "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow

Komentarz

• Tomasz Golinski
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 8623

Zamieszczone przez muflon
                  No nie wiem... takiego TKM'u jak teraz to chyba nie bylo jeszcze nigdy, SLD czy s.p. AWS sie chowa
                  Jakoś nie widzę takiej różnicy.Ludzi wywalają, ale ci ludzie też byli wsadzeni na stanowiska na zasadzie TKM, więc samo w sobie to nie jest złe. Pomimo że regularnie przeglądam Wyborczą, która w dzikim szale szuka materiałów kompromitujących rząd, to nie znalazłem sensownych afer. A to jeden chodnik wyremontował a to inny szczegół. Nikt nie sprzedaje milionów ton benzyny po znajomości, nie kupuje banków itd.
                  30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                  Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Avadra_K
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 580

Jakoś nie widzę takiej różnicy.Ludzi wywalają, ale ci ludzie też byli wsadzeni na stanowiska na zasadzie TKM, więc samo w sobie to nie jest złe. Pomimo że regularnie przeglądam Wyborczą, która w dzikim szale szuka materiałów kompromitujących rząd, to nie znalazłem sensownych afer. A to jeden chodnik wyremontował a to inny szczegół. Nikt nie sprzedaje milionów ton benzyny po znajomości, nie kupuje banków itd.
                    Tomasz - co do kupowania banków byłbym b. ostrozny w opiniach:-P W w iększość dziwnych afer i upadków banków w polsce mocno zaangażowani są ludzie właśnie z prawej strony sceny

Komentarz

• Tomasz Golinski
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 8623

A od kiedy PiS czy LPR to prawa strona sceny? To przecież klasyczne lewicująco-faszyzujące centrum.
                      30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                      Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Przemoc
                        Początki nałogu
                        • 2005
                        • 319

A od kiedy PiS czy LPR to prawa strona sceny? To przecież klasyczne lewicująco-faszyzujące centrum.
                        Uczciwi są po każdej stronie, złodzieje również. Mnie się wydaje, że 90% polskich polityków nie ma żadnych poglądów, nie wyznają konkretnych ideii. Jedynym celem jest władza, kasa i lenistwo.
                        Proponuję przejżeć życiorysy posłów, wielu z nich nigdy, nigdzie uczciwe nie pracowało. Byli działaczami (cokolwiek to znaczy) młodzieżowymi, społecznymi, sportowymi. Oni muszą tam siedzieć i zajmować się głupotami bo nic innego nie potrafią robić.
                        Ogólnie wstyd i żenada, buraki latają helikopterami, potrafią jeździć dwoma limuzynami jednocześnie, a k...wa absolwenci uczelni zasuwają na zmywakach w Irlandi.
                        Pozdrawiam

PrzemoC

Komentarz

• Silent Planet
                          Uzależniony
                          • 2004
                          • 832

Pocieszam się tym, że w Polakach jednak dobra krew płynie, co gotować się potrafi - i dano tego przykład już wielokrotnie w przeszłości.
                          Gdy czara się przeleje to ludzie wyjdą na ulicę i skończy się dzień dziecka.
                          Ja tam chętnie pójdę "glanować maski", pierwszy szereg będę....
                          is SILENCE
                          "Enjoy the silence."
                          ---
                          Wróciłem...!
                          analog & digital / black & white / calm & easy...

Komentarz

• Avadra_K
                            Uzależniony
                            • 2006
                            • 580

Zamieszczone przez Silent Planet
                            Pocieszam się tym, że w Polakach jednak dobra krew płynie, co gotować się potrafi - i dano tego przykład już wielokrotnie w przeszłości.
                            A ja z tego piękny fotoreportaż zrobię, kumpel napisze ze dwa słowa i dostaniemy Pulizzera

Komentarz

• Przemoc
                              Początki nałogu
                              • 2005
                              • 319

Zamieszczone przez Silent Planet
                              Węgrzy już poszli glanować, może to doprowadzi do zmian w postsowieckiej mentalności narodu i zmusi polityków do szacunku dla wyborców. My się też tego doczekamy, ktoś musi tylko premiera nagrać.
                              Pozdrawiam

PrzemoC

Komentarz

• Zigi
                                Uzależniony
                                • 2005
                                • 532

Przypomina mi się historia jednego przedsiębiorcy, który nie miał na wypłaty dla ludzi pracujących w swoim zakładzie przez dwa miesiące bo kupił sobie nowego mercedesa.
                                Dla mnie to jeśli będą mieli dobre wyniki i wyciągną kraj z dołka to proszę niech i helikopterami latają i im limuzyny podstawiają. Tyle że przy dzisiejszych standardach typowego polskiego polityka to tak samo prawdopodobne, jak to że w swoim życiu stanę na księżycu.
                                Tanie państwo - to dobry slogan - wręcz idealna kiełbasa wyborcza i nic więcej - sama kancelaria prezydenta zatrudnia o 50 osób więcej niż za poprzednika.
                                Pewnie zauważyliście, że z każdą zmianą rządzących robi się coraz ciekawiej. Coraz ciekawsi ludzie. Ot z wyborów na wybory władze nam idiocieją i robią się coraz "cwańsze".
                                Ostatnio edytowany przez Zigi; 2545.
                                40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
                                Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Komentarz

Pracuję...