X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Glazer
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 36

Zamieszczone przez snowboarder
    Ok, moze po totalnym zniesmaczeniu paru ostatnich dni
    zmienmy temat. Powiedzmy, ze nie macie zadnych ograniczen
    ani iloscia dni wolnego urlopu ani zasobem portfela.
    Gdzie pojechalibyscie na (fotograficzne) wakcje zycia?
    Co chcielibyscie zobaczyc/sfotografowac?
    Prosze pusccie wodze fantazji i marzen.
    Jesli bez ograniczen czasowych i finansowych, to dookola swiata, jakis rok, poltora, moze 2 lata, a moze do czasu az sie znudzi wloczega.
    Jesli cos krotszego to marzy mi sie taka trasa z Alaski do Ziemi Ognistej, ale to tez z pol roku conajmniej .
    Jesli jedno miejsce...hmmm naprawde ciezki wybor, jest tyle miejsc na swiecie, ktore chcialoby sie zobaczyc, na szczescie w niektorych wymarzonych udalo mi sie juz byc, a w kolejne sie wybieram Fotograficznie chyba najbardziej atrakcyjne sa Indie, ale ja nie wybieram celow podrozy wg tego kryterium. Nie podrozuje zeby fotografowac, tylko fotografuje przy okazji podrozy

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

Jednego nie.
      Kilka to: Indie, Kenia/Nigeria, Ameryka Płd, jakas rajska wyspa (w tej kolejnosci).

Komentarz

• miszaqq
        Uzależniony
        • 2006
        • 678

jesli $$ nie ma znaczenia to ISS - czyli miedzynarodowa stacja kosmiczna, tak na tydzien moze dwa, stan niewazkosci, widoki z natury nieziemskie , pofocic tez mozna
        EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• p_lar
          Początki nałogu
          • 2006
          • 287

Zamieszczone przez kazper
          Ja myślałem o tym w tym roku, jednak wygrała Irlandia - Borholm bliżej i łatwiej. Te plaż enaprawdeę są takie białe a te klify takie ciekawe ?
          Bo ja wiem, nie byłem w Irlandii. Klify to raczej tylko północny zachód. Ale patrząc na zdjecia z Moher to raczej Bornholm sie nie umywa Więcej wiatraków i lasów, bardziej to czyste i poukładane. To naprawdę malutka wysepka, na tydzień, góóóra dwa. Najlepiej jachtem. A na rower - genialna sprawa.

Zamieszczone przez Glazer
          [...] Fotograficznie chyba najbardziej atrakcyjne sa Indie, ale ja nie wybieram celow podrozy wg tego kryterium. Nie podrozuje zeby fotografowac, tylko fotografuje przy okazji podrozy
          O to to, panie, z ust mię to pan wyjąłeś :-D
          Can-on, can-off...

Komentarz

• Glazer
            Dopiero zaczyna
            • 2006
            • 36

Zamieszczone przez Vitez
            Kenia/Nigeria
            Tak napisales jakby zamiennie to mozna traktowac. IMO to dwa rozne swiaty. To tak jakbys napisal Lofoty/Peloponez, albo Potrugalia/Lotwa Sry za taka uwage, ale jakos tak mnie w oczy zaklulo

Komentarz

• Nemeo
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 1757

Cała Polinezja Francuska - przepiękne widoczki.
              Dżungla Amazońska - zdjęcia fauny, fauny i jeszcze raz fauny.

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Zamieszczone przez Glazer
                Tak napisales jakby zamiennie to mozna traktowac. IMO to dwa rozne swiaty. To tak jakbys napisal Lofoty/Peloponez, albo Potrugalia/Lotwa Sry za taka uwage, ale jakos tak mnie w oczy zaklulo
                Bo sie zdecydowac nie moge... ale jak szalec to szalec - niech beda oba 8)

Komentarz

• Glazer
                  Dopiero zaczyna
                  • 2006
                  • 36

Zamieszczone przez Vitez
                  Bo sie zdecydowac nie moge... ale jak szalec to szalec - niech beda oba 8)
                  Aaaa, chyba ze tak, to zwracam honor

Komentarz

• towersivy
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 992

Do "płuc naszego swiata" lasow rownikowych....jeszcze max 2 lata i zrealizuje to marzenie......chyba ze strace prace :smile:

Komentarz

• Nemeo
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1757

Zamieszczone przez towersivy
                      Do "płuc naszego swiata" lasow rownikowych....jeszcze max 2 lata i zrealizuje to marzenie......chyba ze strace prace :smile:
                      No to może się tam gdzieś spotkamy ?

Komentarz

• Glazer
                        Dopiero zaczyna
                        • 2006
                        • 36

Pewnie w Manaus, tam wszyscy sie spotykaja, bo duzego wyboru nie ma

Komentarz

• Dexxim
                          Dopiero zaczyna
                          • 2006
                          • 38

A mi się marzy własny mały sterowiec, tak by sobie spokojnie polatać gdzie oczy poniosą, a przy okazji trochę fotek pstryknąć. Może taką trasą - Polska - Ukraina - Rumunia - Bułgaria - Turcja - Iran - Pakistan - Indie - Tybet - Chiny - Wietnam - Malezja - Australia - Nowa Zelandia - Antarktyda - Ameryka Płd - Ameryka Płn - i powrót do PL przaz Grenlandję - Islandję - Skandynawię.

ale wracajmy do szarej rzeczywistości - brakujetylko 1.999 992 euro do kupna sterowca.
                          Canon 7d | T 18-270 | S 18-35 | C 18-55 | C 50 1.8

Komentarz

• mmsza
                            Zablokowany
                            • 2005
                            • 514

Zamieszczone przez towersivy
                            ......chyba ze strace prace :smile:
                            Jak w pracy jesteś taki słowny i rzetelny jak ....już ty sam wiesz gdzie, to marnie widzę te twoje lasy tropikalne

Komentarz

• chyrek
                              Bywalec
                              • 2005
                              • 209

...no to teraz ja sobie pomarze a zatem chcialbym zahaczyc kazdy kontynent choc na chwile. W Europie Toskania, w Azji Tybet, Indie, W Australii Nowa Zelandia...no i sama Autralia tez, W Afryce Kenia, RPA, fajny byloby popstrykac z lotu ptaka Malediwy, W ameryce Poludniowej... tam to chyba wiekszosc krajow... No i w Ameryce Polnocnej... poki co mam swoje stany ale w wielu miejscach nie bylem a tak po prawdzie to w usa znajdzie sie wszystkiego po trochu, wiec nic tylko wsiadac w auto albo samotot i latac troche. No, to na tyle... dobrze, ze marzenia nie kosztuja
                              Łukasz Chyrek
                              canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Mój fotoblog www.chyrek.com.pl

Komentarz

• kami74
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1492

Nowa Zelandia a poza tym jeszcze ze 100 miejsc na calym świecie
                                5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                                MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

Pracuję...