X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

Kaczorek akurat biedny był: telewizja, radio, onety, wp najpierw wprowadziły żałobę i powstał pewien szantaż moralny, by wprowadzić żałobę narodową. Owszem, źle że wprowadził, bo uległ presji medialnych terrorystów. Ale winą prędzej obarczyłbym żądne sensacji media.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• akustyk
      gajowy
      • 2004
      • 12158

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
      Kaczorek akurat biedny był: telewizja, radio, onety, wp najpierw wprowadziły żałobę i powstał pewien szantaż moralny, by wprowadzić żałobę narodową. Owszem, źle że wprowadził, bo uległ presji medialnych terrorystów. Ale winą prędzej obarczyłbym żądne sensacji media.
      Tomek... prosze... media wprowadzaja zalobe przy byle okazji i jakos nigdy nie bylo to pretekstem do oglaszania zaloby narodowej.

a swoja droga, jakby Kurduple przejmowaly sie presja mediow to juz dawno sp... by do Ekwadoru. przy czym akurat szkoda mi Ekwadoru
      www albo tez flickr

Komentarz

• muflon
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 6763

Zamieszczone przez akustyk
        Tomek... prosze... media wprowadzaja zalobe przy byle okazji i jakos nigdy nie bylo to pretekstem do oglaszania zaloby narodowej.
        Oj, nie przy "byle". Od czasu śmierci papieża pamiętam chyba tylko raz, kiedy Joe Monster był na szaro ;-) Ale nie pamiętam dokładnie z jakiej okazji.
        zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• akustyk
          gajowy
          • 2004
          • 12158

Zamieszczone przez muflon
          Oj, nie przy "byle". Od czasu śmierci papieża pamiętam chyba tylko raz, kiedy Joe Monster był na szaro ;-) Ale nie pamiętam dokładnie z jakiej okazji.
          no to Wybiorcza w miedzyczasie byla czarna przy jakis 10 okazjach
          www albo tez flickr

Komentarz

• muflon
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 6763

Zamieszczone przez akustyk
            no to Wybiorcza w miedzyczasie byla czarna przy jakis 10 okazjach
            No właśnie kurde "nie wydaje mnie się"
            zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• zanussi
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1696

Odróżnijmy żałobę narodową od żałoby redakcyjnej.... Mam znajomych z Katowic i okolic.... myślisz, że w tej aglomaeracji jaką jest śląsk wszyscy chodzą na czarno bo każdy kogoś stracił? Nie! A co dopiero mają powiedzieć w Szczecinie czy Suwałkach gdzie gro ludzi kopalni na oczy nie widziała.... A żałoba narodowa zabrania oragnizowania koncertów (no chyba, że Rubik z tym swoim niewydarzonym Psałterzem.....)..... To, że redakcje i strony internetowe sa na czarno nie oznacza, że jakiś Zenek w Szczecinie ma zabronione pobawienia się na zabawie, ale żałoba narodowa już zabrania....
              Poza tem - no właśnie.... na drogach ginie dużo ludzi, jeszcze więcej umiera na raka bo bardzo drogie urządzenia do diagnozowania i leczenia stoją nieużywane bo nie ma kasy na czści zamienne lub na personel.... To był wypadek - jak inne (rok lub dwa lata temu była seria wypadków polskich autokarów za granicami naszego kraju - zginęło wtedy w sumie nie mniej osób, rok temu licealiści z Białegostoku) zawiniła przyroda, może człowiek kto to wie? Ale żeby żałoba? I moze każą mi na czarno chodzić i płakać do soboty? Za dużo chca ludziom narzucić.... ubezwłasnowolnienie... Chodzę i myslę, o tym wypadku, ale niech nikt nie każe mi odmawiać różańca w czasie telewizyjnych Wiadomości..... No... to się wyżaliłem
              Oko plus aparat - dobrana para.

Komentarz

• akustyk
                gajowy
                • 2004
                • 12158

Zamieszczone przez muflon
                No właśnie kurde "nie wydaje mnie się"
                no pare razy bylo... nie jestem pewien Grechuty, ale kilka osob bylo zalobowanych ostatnio na stronie wyborczej
                www albo tez flickr

Komentarz

• Zielony
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 2928

Zamieszczone przez zanussi
                  ....no chyba, że Rubik z tym swoim niewydarzonym Psałterzem...
                  No właśnie! Wczoraj o 19.25 (TVP2) miał lecieć dokument o paparazzich, a puścili RUBIKON'a
                  sigpic

Komentarz

• zanussi
                    Pełne uzależnienie
                    • 2006
                    • 1696

Zamieszczone przez Zielony
                    No właśnie! Wczoraj o 19.25 (TVP2) miał lecieć dokument o paparazzich, a puścili RUBIKON'a
                    No co ty? serio? O kuźwa..... Ale buractwo... matko z ojcem..... A może ktoś wie jak to było z żałobami lub ich brakiem w niedalekiej przeszłości po zamachach w Madrycie i londynie? Chętnie bym się dowiedział, czy tylko my jesteśmy tacy uciemiężani i wogóle zaach!owani?
                    Oko plus aparat - dobrana para.

Komentarz

• Zielony
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 2928

No co ty? serio? O kuźwa..... Ale buractwo... matko z ojcem.....
                      No powaga! Mam program To&Owo więc raczej PEWNIAK ;-)

A może ktoś wie jak to było z żałobami lub ich brakiem w niedalekiej przeszłości po zamachach w Madrycie i Londynie?
                      A Kaczor już wtedy był prezesiem? Bo nawet nie wiem. Całe szczęście, że w PL nie wprowadzili z tego powodu żałoby, żeby zwazelinować Europę
                      sigpic

Komentarz

• Venio
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1084

ej kurde "Dziewczyn w bikini" nie bedzie ;( hyhyhy

Komentarz

• Tomasz Golinski
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 8623

(rok lub dwa lata temu była seria wypadków polskich autokarów za granicami naszego kraju - zginęło wtedy w sumie nie mniej osób, rok temu licealiści z Białegostoku)
                          Nawet Kononowicz o tym mówił Ale serio, to jak przypadkiem się dowiedziałem, nikt nie ruszył palcem, by zebrać pieniądze na leczenie tych licealistów... Widocznie byli mało medialni...
                          30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                          Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Vitez
                            zło konieczne
                            • 2004
                            • 19804

Ale żeby żałoba? I moze każą mi na czarno chodzić i płakać do soboty? Za dużo chca ludziom narzucić.... ubezwłasnowolnienie...
                            Nie jest tak zle... inne media i sponsorzy bawia sie dalej bezstresowo:

"Pomimo żałoby narodowej, która obowiązuje od dziś od godziny 10.00 do soboty włącznie, informujemy, że Poznań Game Arena 2006 odbędzie się zgodnie z planem czyli w ten weekend."

Komentarz

• TomSS
                              Dopiero zaczyna
                              • 2006
                              • 21

Foto...

Postanowiłem wrzucić kilka moich zdjęć z tragedii w kopalni..
                              z dnia 23 listopada (nie są jakieś super ale ..)

1.
                              2.
                              3.
                              4.
                              5.
                              6.
                              7.
                              8.
                              9.
                              10.
                              11.

Komentarz