A czy ktoś stąd jeździ po Gdańsku w czarnym kasku czarnym KTMem z wielką czarną torbą lowepro? ;-)
X
-
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII -
Pozdrower!
Rowerki to moje hobby od baaardzo dawna,najczęsciej smigam po okolicach Wawki na szosowym Bianchi ,celeste rzecz jasna.5D, 30D, C 50/1.4 , 85/1.8 , 300/4L , 17-40/4L , 70-200/4L , z16/2.8 , N Di866Komentarz
-
Mnie trochę szkoda na rower lepszego sprzętu,bo często jeżdżę po wertepach,bezdrożach,błocie itp,więc często biorę ze sobą podręczny kompakt Panasonic FZ8.Jakość zdjęć może nie rewelacyjna,ale przynajmniej są,a i lżej pedałować pod górę.A rower to mam juz stary, taki troche poskładany...Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 ISKomentarz
-
-
Komentarz
-
-
Jesli to Ty jechałeś na tym rowerze to gratulacje. Co jak co, ale jeśli się kupuje Specialized XC za dosyć pokażną sumkę to przydałoby się przynajmniej umieć pedałować, a takowej umiejętności niestety nie posiadasz.
Author, od zawsze, chyba już na zawsze. Przywiązanie do firmy robi swoje, nigdy się na niej nie zawiodłem ;-)Ostatnio edytowany przez panmateusz; 23468.Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4Komentarz
-
Od kiedy to zakup czegokolwiek, co nie jest obwarowane dodatkowym prawnym obowiązkiem (np. pozwolenie na broń palną aby takową zakupić) zobowiązuje do czegokolwiek? Co z tym ma wspólnego cena?
Czy zabronione jest kupić rower, żeby powiesić na ścianę? Albo, żeby jeździć nim po bułki do sklepu? nawet jak kosztował 35 tyś zł?
Jak by co - to są pytania retoryczne.Komentarz
-
Pedałować piętami, albo środkiem stopy, wyjątkowo nie wygodne. Widać, że taka osoba mało jeżdzi. Więc tylko do sklepu po bułki, jak wspomniałeś. Czyli dla mnie to lans.Ostatnio edytowany przez panmateusz; 23468.Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4Komentarz
-
-
LOL, no...przepraszam panmateusz...

P.S. myślałem, że tak modniej
P.S.2 raz przy skręcaniu prawie kopnąłem w fisha, musiałem się mocno skupić, żeby tego nie powtórzyć
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 IIKomentarz
-
W odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie:
Jakim rowerem jeździsz?
Odpowiem:
Czarnym, niespecjalnie szybkim ;-)Komentarz
-
-

Komentarz