X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomasz Golinski
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 8623

Heheh, tak jak ktoś kiedyś napisał (trochę w innym kontekście, ale szybko dopasowałem): może zdażyć się głupie jury, natomiast głupota ludu jest pewna i nieusuwalna...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• hazan
      Administrator
      • 2004
      • 1719

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
      Heheh, tak jak ktoś kiedyś napisał (trochę w innym kontekście, ale szybko dopasowałem): może zdażyć się głupie jury, natomiast głupota ludu jest pewna i nieusuwalna...
      Ja i tak was nie rozumiem - czego sie tak bac ? - jak sie nie wygra to trudno - ale za to jest troche zabawy i tyle - co do tego jaka fotak wygra to zobaczymy - ja nie wieze ze internauci to tacy "debile" jesli chodzi o sztuke i "fotografie"
      Pozdrawiam
      Hazan
      Canon-board.info www.pytamy.pl

Komentarz

• Anonymous
        Bywalec
        • 2004
        • 117

eee tam bac od razu...kto mowi o strachu. W zeszlym roku wyslalem na konkurs amatorow, w tym pewnie na profesjonalistow sprobuje ale zeby od razu strach. No cos ty.

Komentarz

• Vitez
          zło konieczne
          • 2004
          • 19804

Zamieszczone przez hazan
          Ja i tak was nie rozumiem - czego sie tak bac ?
          To nie strach tylko niechec i niewiara w obiektywnosc ocen. Przynajmniej z mojej strony.
          Nie o ujawnianie swoich danych osobowych mi chodzi a o bezsens i subiektywnosc tego typu konkursow.

ja nie wieze ze internauci to tacy "debile" jesli chodzi o sztuke i "fotografie"
          Najwyrazniej za malo na plfoto bywasz... albo za duzo

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez hazan
            ja nie wieze ze internauci to tacy "debile" jesli chodzi o sztuke i "fotografie"
            Wyniki juz znamy...
            Pod tym zdaniem z Fotopolis moge sie w 100% podpisac:
            "Na drugim miejscu uplasowało się kontrowersyjne zdjęcie Liczy się długość autorstwa Jarosława Jankowskiego, które niestety nie najlepiej świadczy o poziomie 405 głosujących."

A i I miejsce z konkursu dla amatorow to tez wg mnie nic specjalnego.

Komentarz

• lucien
              Bywalec
              • 2004
              • 106

są w sieci takie zdjęcia - zdjęcie czyjegoś penisa np. z małym kapeluszem,
              myślę, że trzeba w tym kierunku uderzać za rok, np. zdjęcie penisa z maską zorro
              Eos 33, M42: 58, 135, 200

Komentarz

Pracuję...