X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez emisiaczek
    Po co ?
    A skad baza danych ma wiedziec ktore posty sa dla ciebie nowe, skoro jestes dla niej anonimowy, nie wiadomo kiedy ostatnio byles itp?
    Taka opcja z przyczyn technicznych a nie ideologicznych jest mozliwa tylko dla zalogowanych uzytkownikow.

Komentarz

• emisiaczek
      Uzależniony
      • 2005
      • 548

ciasteczka

na cb to jakos dziala a nie zawsze sie loguje

Komentarz

• DoMiNiQuE
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 3548

Zamieszczone przez muflon
        A tu? Swieczki, kaczki i szumy. Żenada
        Muflon, przesadzasz. Nikt tutaj zlego slowa nie napisal i podejrzewam, ze nie mial nawet takiego zamiaru. Ja jestem daleki od tego, lubie forum N. Wydaje mi sie, ze CB zaczyna cierpiec na totalny brak poczucia humoru. Wystarczy cos napisac, czego ktos nie zrozumie lub zle zinterpretuje i od razu uwazane jest to za zenade. Troszke wiecej luzu proponuje.

BTW: myslalem, ze slawny motyw "wpisujcie swoje miasta" kazdy skojarzy ...no ale coz, mylilem sie.

Komentarz

• snow
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1145

Zamieszczone przez DoMiNiQuE
          BTW: myslalem, ze slawny motyw "wpisujcie swoje miasta" kazdy skojarzy ...no ale coz, mylilem sie.
          Cytat z naszego kanału #canon: "Dziecinny jesteś"

Panowie, więcej luzu i dystansu

Komentarz

• Skipper
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1112

Zamieszczone przez Klosiu
            żałosne
            kocham takie wielkie słowa szczególnie jak ktos chce błysnąc wielkoscią...

wyluzuj stary przeciez nikt ciebie nie poniewiera wiec po co zaraz takie mocne słowa?

Zamieszczone przez Klosiu
            mysle ze to kwestia przyzwyczajenia ale jedno musisz przyznac - odbior zdjec na ciemnym tle jest nieporownywalnie lepszy
            z fotkami to masz racje ale źle sie czyta w inwersji to bardziej meczy wzrok a na forum chyba bardziej o tresc chodzi jak same foty, do zdjęc mozna zrobic dodatkowo wyskakująca fotke na ciemnym tle po ponownym kliknieciu zdjęcia

Muflon, przesadzasz. Nikt tutaj zlego slowa nie napisal i podejrzewam, ze nie mial nawet takiego zamiaru. Ja jestem daleki od tego, lubie forum N. Wydaje mi sie, ze CB zaczyna cierpiec na totalny brak poczucia humoru. Wystarczy cos napisac, czego ktos nie zrozumie lub zle zinterpretuje i od razu uwazane jest to za zenade. Troszke wiecej luzu proponuje.

w pełni sie pod tym podpisuje... ostatnio w kwestiach poczycia humoru panuje tu przerost formy nad trescia... ja rozumiem ze rządzący(szczególnie wierchuszka PIS i pałac prezydencki) tak sie zachowują bo oni to mają zero dystansu do siebie i swiata ale zeby młodzi ludzie tak mieli...

dosłownie momentami to jak w RM
            Ostatnio edytowany przez Skipper; 6441.

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + Apple

Komentarz

• Kolekcjoner
              Obertroll
              • 2006
              • 18766

Zamieszczone przez snow
              Cytat z naszego kanału #canon: "Dziecinny jesteś"

Panowie, więcej luzu i dystansu
              Zamieszczone przez Skipper
              (...)
              w pełni sie pod tym podpisuje... ostatnio w kwestiach poczycia humoru panuje tu przerost formy nad trescia... ja rozumiem ze rządzący(szczególnie wierchuszka PIS i pałac prezydencki) tak sie zachowują bo oni to mają zero dystansu do siebie i swiata ale zeby młodzi ludzie tak mieli...

dosłownie momentami to jak w RM
              Nic dodać nic ująć .
              Nie jest i nie było moim zamiarem (zakładając ten wątek) naigrywanie się z użytkowników Forum Nikona. Po prostu zwróciłem uwagę na zaistniały fakt.
              Jestem jego aktywnym użytkownikiem od dość dawna czego zresztą nie ukrywam. Nie rozumiem tego świętego oburzenia niektórych osób. Tamto forum bardzo sobie cenię zarówno ze względu na zawartość merytoryczną jak i odrobinę więcej poczucia humoru i luzu użytkowników. Czego wszystkim tutaj zwłaszcza tym "sprawiedliwym" życzę serdecznie .
              "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
              Kapitan Wagner

Komentarz

• Kolekcjoner
                Obertroll
                • 2006
                • 18766

Chyba znów coś nie działa .

U mnie nie działa "Could not locate remote server http://www.nikon.org.pl/usercp.php".
                Coś ten nowy serwer nie bardzo .
                "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                Kapitan Wagner

Komentarz

• miklo
                  Uzależniony
                  • 2006
                  • 681

Ktoś grzebał coś przy strefie nikon.org.pl. Prawdopodobnie ktoś zapomniał ją odświeżyć na czas :-) Na serwerze dns.home.pl wpis jest poprawny. Musi się rozleźć po sieci. Kilka godzin i forum pewnie będzie jak nowe :-)

Komentarz

• Bahrd
                    Pełne uzależnienie
                    • 2007
                    • 3053

Zamieszczone przez miklo
                    Ktoś grzebał coś przy strefie nikon.org.pl. Prawdopodobnie ktoś zapomniał ją odświeżyć na czas :-) Na serwerze dns.home.pl wpis jest poprawny. Musi się rozleźć po sieci. Kilka godzin i forum pewnie będzie jak nowe :-)
                    I pozostanie tylko zacytować Marka Twaina (ciekawe, że jego imię i nazwisko kojarzy się z fotografią cyfrową i to tą właściwą!).
                    EOS - conditio sine Kwanon...

Komentarz

• franker
                      Początki nałogu
                      • 2007
                      • 305

to jeszcze ja ! Wesołówka[*][*][*][*][*][*][*] ;(

Komentarz

• Kolekcjoner
                        Obertroll
                        • 2006
                        • 18766

No i znów .... . Co oni tam gmerają tak przy tych serwerach ?
                        Kapitan Wagner

Komentarz

• firley
                          Bywalec
                          • 2006
                          • 135

Upload-ują duży baner "Canon SUX" ;-)
                          Wtedy by było co :P
                          Problemem fotoamatora jest to, że nie ma on powodów do robienia zdjęć...

Komentarz

• DoMiNiQuE
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 3548

Zamieszczone przez Kolekcjoner
                            No i znów .... . Co oni tam gmerają tak przy tych serwerach ?
                            Trwają prace konserwacyjne na serwerze nikon.org.pl
                            Przepraszam za kłopoty i zapraszam wkrótce.
                            Piotr Milecki - administrator

Konserwuja

Komentarz

• Cyborg
                              Początki nałogu
                              • 2006
                              • 416

Nie ma się co nabijać...
                              Serwer po prostu nie wytrzymał obciążenia po tych ostatnich premierach. Pomyślcie ile lat oni na to czekali... A teraz wybuchła ożywiona dyskusja, jak niektórzy się zorientowali, ze format DX nie był jednak tym najlepszym możliwym i że wysokie ISO przydają się czasem w wybranych dziedzinach fotografii :smile:

Och, żeby u nas tak kiedyś było...

Komentarz

• miklo
                                Uzależniony
                                • 2006
                                • 681

Ja lubię czarno-żółte forum. Jest tam sporo fajnych gości z dużą wiedzą. Zaglądam tam czasami pomimo, że nigdy Nikona nie miałem.

Serwer pewnie wstanie. Spoko. CB też leżało kiedyś i nawet nas tamto forum przygarnęło na jakiś czas :-)

Komentarz

Pracuję...