Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tadek
    Początki nałogu
    • 2004
    • 468

Zamieszczone przez JaBlam

hahah ale dane wprowadzasz.. przed chwila mnozyles przez 0.7 i 160 wyszlo ) no ok teraz chyba juz bardziej realnie.
    wczoraj sie luzowalem i jeszcze ten caly luz ze mnie nie wyszedl
    ale jak czytam ze komp ciagnie 1500zeta / miech to spazmow dostaje

powiem jeszcze innaczej
    w pracy 3 kompy + 2 duze maszyny co grzalki silniki maja itp i miesiecznie 200 zl no w zimie 300
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Kurcze ta wawka wyjatkowa.. nawet dzien u was trwa 28 godzin
    no przeciez pisze wyzel ze zluzowalem sie wczoraj strasznie
    20 godzin mialo byc albo 18, bo na spanie wylanczam bo mi szumi
    Ostatnio edytowany przez tadek; 330. Powód: Automerged Doublepost
    350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Komentarz

• JaBlam
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1304

ale jak czytam ze komp ciagnie 1500zeta / miech to spazmow dostaje
      No wiesz to wrecz dziwne.. Kup komputer a druga cene zaplacisz w pradzie.. CHociaz znam takie durne przypadki jak np kup konsole PS2 za 400 zl a potem plac po 200-300 zl za jedna gre

----------------------------------------
      Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• mkwiek
        Uzależniony
        • 2006
        • 862

ja mam taki problem, że ludzie z którymi mieszkam nie pokończyli uczelni technicznych i nie za bardzo potrafię im to udowodnić. rozumiecie? dla nich najprostsza matematyka nie jest zrozumiała!!!!!
        I am FX

Komentarz

• JaBlam
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 1304

NO to masz problem. Znam takie przypadki. Ja nie pokonczylem technicznych a artystyczne a jakos potrafie sobie policzyc ile prad kosztuje.

Skoro CI takie bzdury wmawiaja to na czym je opieraja? rachunki takie dostaja ? To niech ci pokaza i przy okazji niech sprawdza czy lewego podlaczenia gdzies nie maja. Poza tym zawsze macie telefony i mozna latwo uzyskac info ile kosztuje np zuzycie 300 kWh. Niech se stany licznikow spisuja na poczatku i na koncu miesiaca i beda widzieli ile sie zuzywa.

Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• mkwiek
            Uzależniony
            • 2006
            • 862

JaBlam - nie chciałem Cię obrazić i mam nadzieję, że tego nie zrobiłem

swoje bzdury opierają na nie wiem czym, a proste metody są przez nich od razu obalane. kartka z obliczeniami na których mi wyszło 133 złote miesięcznie (zakładając 300W i 155 W na monitor) poszła do kosza zanim ją położyłem na stole

w tym momencie jadę na internecie z komórki bo kabel właśnie został przecięty. zaczęła się wojna
            I am FX

Komentarz

• JaBlam
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1304

Zamieszczone przez mkwiek
              JaBlam - nie chciałem Cię obrazić i mam nadzieję, że tego nie zrobiłem

Ale przeciez mnie nie obraziles! Ja tylko wspolczuje!... kurde ale jazda. CHyba bym pobil takich ludzi. Podejrzewam ze doskonale zdaja sobie sprawe ile to kosztuje i szukaja tylko pretekstu. Ja kiedys mieszkalem u malzenstwa ktore zawsze dodawalo sobie do rachunkow 100-200 zl miesiecznie. poczekalem 3 miesiace i oglosilem wyprowadzke. Na pismie wypowiedzenia napisalem ze ze zlodziejami nie bede sie zadawal a dodatkowo glupio im sie zrobilo bo dysponowalem wydrukami za media. I zadnych podwyzek nigdzie nie oglaszali...

Komentarz

• mkwiek
                Uzależniony
                • 2006
                • 862

Podejrzewam ze doskonale zdaja sobie sprawe ile to kosztuje i szukaja tylko pretekstu
                dokładnie, widzę, że wiesz o co chodzi. teraz jadę na EDGE i chyba muszę wziąść Z Orange usługę internetu za 110 złotych zdziercy ale innego wyjścia nie mam. każdy kabel będzie cięty.
                dzisiaj podczas kłótni usłyszałem argument, że przez kabel z internetu płynie prąd szkoda, że ten prąd nie kopnął osoby która cięła kabel

także od dzisiaj EDGE chyba, chociaż koszty są ogromne
                I am FX

Komentarz

• JaBlam
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 1304

Przeprasza a czy ty wynajmujesz u kogos czy to zupelnie ina hostoria? Jesli oczywiscie nie tajemnica

Komentarz

• Skipper
                    Pełne uzależnienie
                    • 2006
                    • 1112

qwa z kim Ty mieszkasz? bo czytam i nie wierze

w domu rodziców ja mam w polsce wszystko elektryczne... kuchenke ogrzewacz przepływowy wody nawet ogrzewanie podłogowe w łazience jest elektryczne, pralko-suszarka ojciec dogrzewa sie piecykiem elektrycznym bo lubi saune i rachunek nie przekroczył zima 500 zł tojakas parnoja chyba im sie licznik zepsuł w tv gdzies widziałem ze koles dostał ni z tego ni z owego 4i poł koła rachunek za prąd najpierw mało zawału nie dostała później sie okazało ze kólko z niewyjasnionych przyczyn zacżeło sie kręcic 20x szybciej
                    Ostatnio edytowany przez Skipper; 6441.

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + Apple

Komentarz

• Saurus
                      Początki nałogu
                      • 2006
                      • 269

To u mnie w domu gdzie codziennie co najmniej 2 komputery długo chodzą a w pokoju mam terraria które łącznie z kolejne 400W ciągną 12 godzin na dobę nie ma takich rachunków jak rzekomo ten komputer sam ciągnie Swoją droga współczuję. Na każdym kroku się natykamy na debili, ale w na takich i w takim stopniu - to już udręka. Nie masz ochoty przejść do rękoczynów czasem?
                      Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
                      "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Komentarz

• tadek
                        Początki nałogu
                        • 2004
                        • 468

wyprowadz sie jak najszybciej bo to jacys chorzy ludzie, dzis tna kable jutro siekiera w kompa a pojutrze w plecy
                        350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Komentarz

• JaBlam
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 1304

Ej.. spokojnie.. a moze to rodzice? Kolega nie odpowiedzial i z sadami sie wstrzymac. Jesli to Najmujacy to ja bym ich szybko pozegnal...

Komentarz

• Tomasz Golinski
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 8623

Albo żona
                            30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                            Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• blum
                              Uzależniony
                              • 2006
                              • 509

zawsze tak mieli czy ostatnio im sie pogorszylo?
                              kumpel w lublinie mial troche podobne przejscia ze wspollokatorem, moze nie tak drastyczne (ciecie kabli) ale byly.
                              ostatecznie moj kumpel zostal a tamten sie wyprowadzil
                              Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                              Albo żona
                              hehehe

Komentarz

• liquidsound
                                Pełne uzależnienie
                                • 2006
                                • 1956

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
                                Albo żona
                                Zone ma wporzadku, jestem z Nia na roku
                                1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
                                Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

Pracuję...