X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mor_feusz
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 1370

Podaj wiekszasc ludzi z forum - pokaz ich galerie - powinno wystarczyc

Komentarz

• DoMiNiQuE
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 3548

Ken Rockwell uzywa obu! To powinno wystarczyc

Komentarz

• comatus
        Uzależniony
        • 2006
        • 725

Zamieszczone przez DoMiNiQuE
        Znaczy się, niezdecydowany

Ale OK, odpuszczam

Komentarz

• HuleLam
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 1641

Zamieszczone przez DoMiNiQuE
          Ale to nikonem robi swoje najlepsze zdjęcia. Te zrobione canonem wyrzuca do śmieci, by mogli je znaleźć redaktorowie z National Geographic
          Fotograf platoniczny

Komentarz

• Arek Piekarz
            Początki nałogu
            • 2006
            • 334

Przeglądając biografię Erica Meoli, zauważyłem, że od początku kariery używał Nikona (z kliszami Kodaka) - ta marka pojawia się wiele razy w kalendarium (Summer 1976 - Included in Nikon Image book, with a portfolio of new color work.; Aug 1980 - Nikon World, cover and pgs. 1- 11.; Winter 1984 - NIKON campaign "We Take the World's Greatest Pictures" uses "Promised Land" photograph.; April 1994 - Nikon House, Rockefeller Center, NYC, joint exhibit with wife, photographer Joanna McCarthy.). Jednak później można zauważyć zmianę - Fall 1995 - Canon Cameras; becomes spokesperson for Canon cameras. Widnieje nawet na ich stronie "Explorers of Light".
            40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
            Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
            Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
            Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

Komentarz

• emisiaczek
              Uzależniony
              • 2005
              • 548

co za roznica kto czego uzywa
              najchetniej tez bym polazil z nikonem, jesli robi sie tylko fotki do netu to dochodze do wniosku ze tanie dslr nikona sa ok i juz nawet przebolec idzie brak cmos-a jest za to dobry kit i wysmienita 50-tka 1.8 no i lusto klapie jakos fotograficznie a nie jak rozgniatany komar

Komentarz

• DominPstryk

tak we sumie to ja osobiscie nie rozumiem tej wojny canon-nikon...jak bylem mlody i glupi to ktos mi powiedzial ze nie liczy sie aparat tylko "czlowiek" (a teraz mozecie sie zaczac ze mnie nabijac:P)...swoja droga Canona mam przypadkiem bo przy zalatwianiu aparaciku (sciaganie z zagranicy a nie z kogos zeby nie bylo) zapomnialem jakos o nikosiach a lustrzanki do niedawna uzywalem z nikona (f-301 full manual ale film chociaz sam sie przewijal i nie mylic tego ze zwijaniem)

Komentarz

Pracuję...