Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • suchyHc
    Uzależniony
    • 2007
    • 504

hmm.. jestem az zdziwiony poziomem technicznym niektorych fot ... XXI wiek
    Skasowali mi ;(

Komentarz

• djtermoz
      Uzależniony
      • 2004
      • 988

Zamieszczone przez hazan
      Szukam jeszcze jednej chętnej osoby do jury (poza moderatorami), która jeszcze nie zrobiła zdjęcia (oczywiście).
      Chetnie sie zglosze jesli mozna. Z mila checia pooceniam te fotki dajcie mi tylko znac ile w koncu tych fotek ma byc na jedna osobe.
      djtermoz@pbase

Komentarz

• suchyHc
        Uzależniony
        • 2007
        • 504

hmm... biorac pod uwage temat i zamieszczone fotki, mozna by stwierdzic, ze wiekszosc ludzi nie utozsamia sie z miejscami, ktore zamieszkuje. Duzo zdjec moglo by miec tez temat "Samotność"
        Skasowali mi ;(

Komentarz

• kami74
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1492

Termin uplynął. Kiedy rozstrzygnięcie ?
          5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
          MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• detke

Zamieszczone przez djtermoz
            Chetnie sie zglosze jesli mozna. Z mila checia pooceniam te fotki dajcie mi tylko znac ile w koncu tych fotek ma byc na jedna osobe.
            z tego co pisali na poczatku to nie bylo ograniczonej ilosci fotek do wystawienia

Komentarz

• djtermoz
              Uzależniony
              • 2004
              • 988

Zamieszczone przez detke
              z tego co pisali na poczatku to nie bylo ograniczonej ilosci fotek do wystawienia
              Zwariowaliscie? To jak mamy to oceniac? Szczegolnie cos takiego:

Czyli wystarczy napstrykac 300 fotek, wyslac wszystkie i moze cos tam sie wybierze? To ma byc konkurs? Jurorzy maja nad tym siedziec tydzien i przebierac?

Jak dla mnie to robimy tak: z tego co zostalo pokazane niech autorzy wybiora max po 3 fotki a reszte skasuja. Wtedy mozemy przystapic do oceny.
              djtermoz@pbase

Komentarz

• Zielony
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 2928

Zamieszczone przez djtermoz
                Zwariowaliscie? To jak mamy to oceniac? Szczegolnie cos takiego:
                Dziwie się, że autor nie wrzucił jeszcze z 2GB RAW'ów do przejrzenia
                Ludzie! Wiadomo, że nie było podane "tylko 1 fota" ale na zdrowy rozum logiczne jest że nie 20!
                Z resztą - nie miałem być okazji w moim mieście (i zrobić foty) więc po co się w ogóle udzielam :grin: A nie będę wrzucał śniegu kiedy mamy już czerwiec
                sigpic

Komentarz

• Tomasz1972
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 3042

A po co bicie piany .

Wątek zamykam do czasu ogłoszenia przez jury wyników .

Komentarz

Pracuję...