no jedynie co im trzeba to chleba i igrzysk .... to płytkie i znamienne
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Ja tam nie widze w tym nic "bohaterskiego", ostatecznie robi tylko to za co mu płacą - i to ciężką kasę.Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Nie no! Bohatersko rozgromił przecież inną drużynę graczy w piłkę odbijaną. Gdyby nie on, cała Utah by musiała przez lata nosić hańbę. Jaki wstyd! A tak paru wyrośniętych niedouczonych facetów, pokazało na co stać ten stan!30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
Tys prowda :-)Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Snowboarder, po prostu Tu, u nas, jest inna definicja bohaterstwa.
Wspaniale, że tak temu człowiekowi kibicujesz ale myślę, że wielu innych ludzi bardziej zasługuje na to wielkie określenie.
Niemniej rozumiem twój zapał (też kibicuję naszym), uwielbiam jak człowiek robi świetnie swoją robotę (no może nie seryjny morderca itp), ale bohater to dla mnie ktoś, kto np. ratuje innym życie.
PozdrawiamKomentarz
-
Nie wiem kim, a raczej czym trzeba byc, zeby w takiej sytuacji cos
takiego napisac. Jego corka miala wczoraj rano operacje nowotworu
w glowie, a on tego samego dnia przylecial na drugi koniec kraju
i zagral w meczu. Czy ty sie choc troche zastanawiasz zanim
przelejesz na klawiature te swoje madrosci? Wlos sie jezy na glowie...Komentarz
-
-
wiesz nie wiem kim lub czym trzeba byc by zostawic córke w szpitalu bo jakis meczyk jest wazniejszy.... a dziecko moze umiera w samotnosci teskniąc za ojcem ktorego byc moze juz nie zobaczy bo facet myslał tylko o sobie... tak tez mozna to widziec....Nie wiem kim, a raczej czym trzeba byc, zeby w takiej sytuacji cos
takiego napisac. Jego corka miala wczoraj rano operacje nowotworu
w glowie, a on tego samego dnia przylecial na drugi koniec kraju
i zagral w meczu. Czy ty sie choc troche zastanawiasz zanim
przelejesz na klawiature te swoje madrosci? Wlos sie jezy na glowie...
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + AppleKomentarz
-
ale nie ma co komentowac... kazdy widzi to inaczej jedną i ta samą szklanke mozna widziec do połowy pełną lub do połowy pustą... zalezy jakie kto ma proirytety... i sie snowboarder nie obruszaj bo nie ma o co... dla jednych bedzie bohaterem dla innych zwykła sprzedajną dzi... ktora dla kasy zrobi wszystko i obawiam sie ze obydwie strony bedą miały racje...
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + AppleKomentarz
-
Sorki ale nie rozumiem . Koleś opuścił rodzinę w momencie gdy najbardziej go potrzebowała , by robić kariere i kasę .
A fotografował choć troszkę ? Jaki ma to związek z fotografią ?
Jeżeli napisałbys że fotograf zamiast robić fotę uratował kogośtam itd to bohater ............ a tak ? materialista i karierowicz .
ZAMYKAMKomentarz
-
Ten artykuł więcej mówi o przeciętnym Amerykaninie, niż o tym facecie. Co za głębię ducha trzeba posiadać, żeby faceta o jednej, mało pożytecznej umiejętności robić gwiazdą, a jego problemy przedstawiać jako oznakę wielkiego bohaterstwa.
Według takich kryteriów w Polsce mamy miliony bohaterów. Tu ludzie też chorują, nawet umierają czasem.
PS. A córkę tak czy inaczej zostawił, niby co ten artykuł zmienia?30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
Komentarz