Wiesz temu można też zarzucić że to czyjaś osobista opinia. Także nie ma co licytować się na cytaty. Mnie bardziej chodzi o takie życiowe obserwacje, że większość rzeczy obecnie się do siebie coraz bardziej upodabnia. Co zresztą wcale mnie nie cieszy. To że Windę nawet najlepiej opakowaną od Mac Os-a dzieli przepaść to jasne. W końcu to zupełnie inna architektura. A że z czasem się to wszystko będzie coraz bardziej unifikować to też inna kwestia i tego się nie powstrzyma.
X
-
Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
-
Kwestię sterowników pomijam. Większość producentów wydało już sterowniki pod viste.A jakie są teraz kłopoty z Vistą (tak z ciekawości) bo sam osobiści nie mam...
Ale idziemy dalej. Niektóre karty dźwiękowe, bardzo dobrze grające pod XP, na Viscie grają beznadziejnie. Trzaski, zgrzyty, itd.
Vista ma problemy z obsłużeniem głośników 5.1, tzn. 2 z 4 satelitek nie działa. XP po prostu dublował dublował kanały, przez co było stereo - Vista nawet tego nie potrafi.
Część modemów gprs/edge/umts nie działa poprawnie. Trzeba wymuszać połączenie z pod poziomu administratora. Umts/Hsdpa/Hsupa działają przeważnie poprawnie.
No i ma chore wymagania. Według mnie, nie powinno być tak, że 3/4 konfiguracji (Ram, procesor, itd.) jest zużywana na system operacyjny. No chyba, że ktoś ma sprzęt z kosmosu.
Ślubna
No i niestety N.Komentarz
-
Miałem już raz do czynienia z vistą, kolega przywiózł laptoka z ameryki i tam był zainstalowany.
Irytujące w nim jest to, że każde kliknięcie trzeba potwierdzać innym kliknięciem. Każdy uruchamiany program poprzedzony jest zapytaniem czy aby na pewno i czy nic się Ci w głowę nie stało. Nawet te niby systemowe kawałki w panelu sterowania wymagają tych potwierdzeń.
Nie da się tak pracować.Komentarz
-
Slynne Cancel or AllowIrytujące w nim jest to, że każde kliknięcie trzeba potwierdzać innym kliknięciem. Każdy uruchamiany program poprzedzony jest zapytaniem czy aby na pewno i czy nic się Ci w głowę nie stało. Nawet te niby systemowe kawałki w panelu sterowania wymagają tych potwierdzeń.
Nie da się tak pracować.
. Ja myslalem, ze OS X robi z usera glupka, ale to co robi Vista Vio to juz jest przegiecie
Komentarz
-
Ale to da się przecież wyłączyć..Miałem już raz do czynienia z vistą, kolega przywiózł laptoka z ameryki i tam był zainstalowany.
Irytujące w nim jest to, że każde kliknięcie trzeba potwierdzać innym kliknięciem. Każdy uruchamiany program poprzedzony jest zapytaniem czy aby na pewno i czy nic się Ci w głowę nie stało. Nawet te niby systemowe kawałki w panelu sterowania wymagają tych potwierdzeń.
Nie da się tak pracować.Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Komentarz
-
-
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
-
Komentarz