X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LemonR
    Bywalec
    • 2005
    • 234

Po co budować coś co zostało zbudowane.

Nie wiem tylko co znaczy "Jest środkiem tanim w zakupie".

Komentarz

• AVIGDOR
      Dopiero zaczyna
      • 2007
      • 32

Poszukaj w google czegoś na temat robienia zdjęć z latawców wiem że są takie możliwości kiedyś się na to natknąłem i przypuszczam że to najtańsza alternatywa.

Komentarz

• -=Festyk=-
        Uzależniony
        • 2005
        • 666

Zamieszczone przez marekb
        no to chyba zbudujem sobię model smigłowca z odpowiednią aparaturą, albo ten, tego glajta z pierdzikółkiem zatrudnim...
        dzieki wszystkim za rady,a jesli ktos ma jakies pomysły lub adresy www to bardzo proszę...

Doczepisz kompakta i jazda

||Galeria

Komentarz

• temol
          Bywalec
          • 2005
          • 113

Zamieszczone przez AVIGDOR
          Poszukaj w google czegoś na temat robienia zdjęć z latawców wiem że są takie możliwości kiedyś się na to natknąłem i przypuszczam że to najtańsza alternatywa.
          Sadze, ze jednak taniej bedzie dogadac sie z glajciarzami - piwko lub wielokrotnosc piwka powinna wystarczyc.

Tomek

Komentarz

• FOTOGRAF
            Uzależniony
            • 2005
            • 762

Zamieszczone przez -=Festyk=-
            chyba sobie zartujesz? na pierwszy raz dajesz mu helikopter klasy f3c? zaloze sie ze po 1 starcie by sie rozwalil...

firma multiplex ma w swoejj ofercie model przeznaczony do takich zdjec, model jest napedzany silniekiem elektrycznym i zbudowany jest z styropianu. caly zestaw jest w cenie ~1000zl
            Canon? moze niedlugo!

Komentarz

• temol
              Bywalec
              • 2005
              • 113

marekb - a moze poszukasz glajciarza z tandemem i moturkiem? Polatasz, zdjecia porobisz.. przyjemne z pozytecznym. Koszt takiego lotu nie powinien przekroczyc 200 zl.. pod warunkiem, ze w Twojej okolicy bedzie ktos z odpowiednim sprzetem. Ewentualnie motolotnia..

Tomek

Komentarz

• FOTOGRAF
                Uzależniony
                • 2005
                • 762

znam osoby latajace na motolotniach z mojego miasta i raczje by sie zgodzily ale to prawie drugi koniec polski
                Canon? moze niedlugo!

Komentarz

• marekb
                  Pełne uzależnienie
                  • 2006
                  • 2273

Zamieszczone przez FOTOGRAF
                  znam osoby latajace na motolotniach z mojego miasta i raczje by sie zgodzily ale to prawie drugi koniec polski
                  ja też mam kumpli glajciarzy i jeden ma sie dopytać jak to bedzie wyglądać z pierdzikółkiem bo bez to w tym rejonie raczej bez szans...?? dzięki za pomysły... ale jakby ktoś jeszcze jakiś miał to chętnie przeczytam

Komentarz

Pracuję...