X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • beachcomber
    Początki nałogu
    • 2005
    • 271

Zamieszczone przez canli
    jasność pol biedy i tak robie albo w nocy albo przy dobrym oświetleniu a co do jakości... wiem ze telekonwertery zmniejszaja jakosc.. a co z pierścieniami pośrednimi ? nic nie wiem na temat takiej kobinacji...
    pierscienie posrednie sluza do fotografii makro - tak wiec, zeby ich uzyc musialbys na ten ksiezyc poleciec:wink:

Komentarz

• canli
      Bywalec
      • 2007
      • 141

Zamieszczone przez Teoysta
      Ja mam wlasnie pozyczonego 70-300 i musze szczerze powiedziec ze to kicha. Mam tez starego ruskiego rubinara 1000 i z niego jakosc jest moim zdaniem lepsza... Jak podepnie sie tc do canona pewnie bedize juz wogole beznadzieja. Jesli chcesz probki jak wychodza zdjecia z pierscieniami moge jutro podpiac i zrobic.
      jasne. kazda fotka mile widziana...
      swoja droga zastanawiam sie nad kupnem jakiegos starego dluugiego szkla ale to tylko w celach doswiadczalnych

kiedys za czasow zenitha mialem kilka fajnych szkielek ale wszystko wydalem razem z aparatem wiele lat temu
      !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
      Zamieszczone przez beachcomber
      pierscienie posrednie sluza do fotografii makro - tak wiec, zeby ich uzyc musialbys na ten ksiezyc poleciec:wink:
      fakt... w zyciu czegos takiego nie uzywalem wiec to dla mnie temat czysto teoretyczny
      Ostatnio edytowany przez canli; 12128. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• ewg
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1079

Zamieszczone przez canli
        do mojego canona 70-300 podobno nie da sie juz podpiac telekonwertera.... musze dokladniej poszukac jakichs informacji na ten temat.... a moze ktos ma pozyczyc do sprawdzenia ?

+

=

Kenko 1,4x Teleplus Pro 300 (optymalne rozwiązanie) i EF70-300 w trybie MF.

Komentarz

Pracuję...