X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • avic
    Dopiero zaczyna
    • 2006
    • 37

O żesz kurczak... i pomyśleć, że tak pewnie czułem sie pół roku po zrobieniu prawka... Hmm... Nie wyprzedzam na 3ciego, nigdy nie wymuszam pierwszeństwa, po zabudowanym max 60km/h poza max 120.. A jakoś odeszła mi ochota na wejście do samochodu...i jeszcze do tego pierwsze śniegi spadły..
    Kiedy robiłem kurs mój instruktor pokazał mi taką sesje... Jakieś materiały policyjne czy cuś.. ale w porównaniu to tego to zupełny light...
    Moim zdaniem pomysł pokazywania takich fot każdemu zatrzymanemu jest świetny... Ja i tak pewnie jeszcze zwolnie..
    Puszka, kilka słoików, torba i plecak... Ale zdjęć nadal nie umiem robić...

Komentarz

• Jacek Deka
      Początki nałogu
      • 2006
      • 356

Ładna galeria, przydałby się tu dr. Josef Mengele

Komentarz

• terminator
        Początki nałogu
        • 2007
        • 325

I pomyśleć, że gdyby kiedyś jeden TIR nie zwolnił, to spod nadjeżdzającego z przeciwka, wyciągnęliby moje metalowe ścierwo...
        __________________________________________________ ____
        " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
        chyba że... muszą zbudować drogę."

Komentarz

• pmagdalena
          Początki nałogu
          • 2007
          • 260

Dziekuję za llinka do tych zdjęć.

Jak dziwnie nie brzmi to co napisałam to ciesze się z tego linka i dziekuję za niego bo wysłałam go do wszytkich których mam w książce adresowej i bedę to robiła dalej.

Mam nadzieję że obejrzy go jak najwieksza liczba osób wsiadających za kółko po sporzyciu alkoholu i tych którzy maja tak zwana ciężka nogę.

Wiem co mówię nie żałuję tych co giną na drodze z powodu włsanej głupoty czy brawury ale tych niewinnych co giną wraz z nimi lub przez nich.

Przez taką głupotę jednego pijanego osła mojaj mam osierociła dwójkę swoich córek( 12 i 7 lat)

Komentarz

• CamelXP
            Bywalec
            • 2006
            • 231

Podeślijcie tego linka jeszcze tym, którzy jadą w przeciwnym kierunku niż my...
            Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Komentarz

• sniper88
              Pełne uzależnienie
              • 2007
              • 1156

Wysłane.
              WWW | 500px | IG
              Semper in altum

Komentarz

• asterix
                Uzależniony
                • 2005
                • 793

bezmozgich kierowcow jest wiele za wiele. Co dnia widze jak daleko-myslacy anglicy bez wiedzy o prawie drogowym wymuszaja pierszenstwo lub wyprzedzaja jadac lewym pasem (odpowiednik prawego w PL). Kierunkowskazy tu praktycznie nie sa wlaczane a w miejscach bez kamer panuje pelna samowolka, z ktorej korzystaja bezmozgie dzieciaki poruszajace sie w sporym % za pomoca Subaru Impreza.

Nie dalej niz 4-5 tyg temu zaraz przed moim domem koziolkowalo jedno subaru z obnizonym podwoziem, ktore w starciu z kraweznikiem przy okolo 120km/h pofrunelo niczym samoloty easyjet. W powietrzu udalo mu sie zrobic pelny obrot i zakonczyl hamowanie 200 metrow dalej na slupie.

Glupi anglik niestety wyszedl z auta o wlasnych silach... lepiej by bylo jak by mu urwalo ktora z czesci ciala, by skutecznie uniemozliwic mu poruszanie sie z taka pedkoscia w strefie 40km/h. Jeden pozytyw, ze poszedl siedziec na 2 lata (zeznawalem jako swiadek).
                Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Komentarz

• canis_lupus
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 1252

Pomysł z pokazywaniem zdjęć piratom genialny. Oglądnąłem kilka zdjęć i mam dosyć.
                  "I love You Cię" Różyczko...
                  Galeria ,
                  Druga galeria,

Komentarz

• 777
                    Uzależniony
                    • 2006
                    • 536

ehh ja mam prawko od niedawna i uwazam ze takie zdjecia mogliby pokazywac ludziom robiacym kurs...miesiac sie jezdzi autem i wielu ludzi dostaje samozachwytu nad swoim umiejetnosciami....ja nie mam z tym w sumie problemu bo raz juz bylem poszkodowanym w wypadku ktory wynikal z nadmiernej predkosci...
                    ale jest sporo osob ktore nie ma swiadomosci co ryzykuje...
                    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Komentarz

• robgr85
                      Pełne uzależnienie
                      • 2007
                      • 1719

Zamieszczone przez pmagdalena
                      Dziekuję za llinka do tych zdjęć.

Jak dziwnie nie brzmi to co napisałam to ciesze się z tego linka i dziekuję za niego bo wysłałam go do wszytkich których mam w książce adresowej i bedę to robiła dalej.
                      Świetny pomysł z tym rozsyłaniem. Od teraz przez jakiś czas będę miał w gg opisy podobne do tego (jak chcecie to kopiujcie do woli) postaram się za jakiś czas zmienić aby nie było wiadomo że to to samo:

brawura zabija -> http://tiny.pl/dd1z

prowadzisz nie pij -> http://tiny.pl/dd1z

nadmiar mocy -> http://tiny.pl/dd1z

etc.

Pozdr
                      Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• Hellfire
                        Początki nałogu
                        • 2006
                        • 414

Zdjęcia niezłe, dużą część widziałem już wcześniej, a pomysł z rozsyłaniem i linkiem na Canon-board to chyba zły pomysł, bo duża część tego forum to osoby nieletnie, ale też bardziej wrażliwe, które przez to mogą mieć problem z zaśnięciem. Jak ktoś ma rozum to wie do czego służy samochód i jak się nim posługiwać, a jak ktoś jest głupi to nawet po obejrzeniu tych wesołych zdjęć będzie nadal głupi.

Komentarz

• Vitez
                          zło konieczne
                          • 2004
                          • 19804

Zamieszczone przez Hellfire
                          Jak ktoś ma rozum to wie do czego służy samochód i jak się nim posługiwać, a jak ktoś jest głupi to nawet po obejrzeniu tych wesołych zdjęć będzie nadal głupi.
                          Chyba tylko napisałeś nie czytając wątku. Wiele osób zadeklarowało lżejszą nogę po obejrzeniu tych zdjęć oraz edukację wszystkich znajomych. Do której grupy zaliczysz te osoby?

Komentarz

• Hellfire
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 414

Wątek czytałem cały. Edukacja nie polega na pokazywaniu zdjęć zwłok, bo coś takiego jest drastyczne, wywiera wrażenie, ale człowiek szybko o tym zapomina. A osób, które to napisały nie znam, ale raczej skłaniam się ku zaliczeniu ich do tej pierwszej grupy, bo przejęły się tym i zdeklarowały się ostrożniejszą jazdę. Zdania jednak nie zmienię, człowiek powinien kierować się własnym zdrowym rozsądkiem i musi robić to cały czas, a nie tylko pod wpływem emocji jakich dostarczają takie zdjęcia. W co oczywiście głęboko wierze.

Komentarz

• marekk_ok
                              Uzależniony
                              • 2007
                              • 821

Zdjecia sa szokujace.
                              Mysle ze jest cos w tym "edukacyjnego" - gdyz wielu kierowcow nie ma wystarczajacej wyobrazni - czasem im sie wydaje ze sa "nie do ruszenia" w swoich "brykach" - pasy bezp., gwiazdki w testach zderzeniowych, poduszki itd. A rzeczywistosc jest brutalna - zadne auto w powaznym wypadku nas nie chroni!!!
                              Moze takie zdjecia powinny byc pokazywane podczas kursow prawa jazdy - nie wiem czy to dobry pomysl - ale ja bym sie pod nim podpisal.
                              Widzialem szkolenia z BHP w pewnej firmie gdzie pokazywano makabryczne wypadki podczas pracy z winy ludzi i ich bezmyslnosci - mysle ze to dziala (material ten byl przygotowany przez szkoleniowcow BHP z Niemiec na ich potrzeby).

Komentarz

• pmagdalena
                                Początki nałogu
                                • 2007
                                • 260

Dokladni powinni je pokazywac na kursach. Gro lludzi nie zastanawia się że może komuś zrobić krzywdę bo o nich samych to ja sie nie martwię.
                                Te zdjęcia chociaż na chwilke dadzą komuś do myślenia to juz jest wielki sukces

Komentarz

Pracuję...