Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kwv
    Bywalec
    • 2006
    • 118

nasza-klasa

Czy Nasza-klasa jest zagrożeniem prywatności?
    W Weblo przekodujemy Twój pomysł w sukces! Specjalizujemy się w tworzeniu stron internetowych! Sprawdź i dowiedz się więcej!

Według mnie tak. Nawet po nickach tego forum możemy się dowiedzieć czegoś więcej o użytkowniku.
  • gwozdzt
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 5780

Zamieszczone przez kwv
    Czy Nasza-klasa jest zagrożeniem prywatności?
    W Weblo przekodujemy Twój pomysł w sukces! Specjalizujemy się w tworzeniu stron internetowych! Sprawdź i dowiedz się więcej!

Według mnie tak. Nawet po nickach tego forum możemy się dowiedzieć czegoś więcej o użytkowniku.
    Wszystko zależy na ile się odkryjesz. Jak podasz telefon, adres, miejsce pracy itd... toś jest głupi i sam sobie winien.
    bo jak się ktoś dowie, do jakiej podstawówki chodziłem, to mi chyba nie jest w stanie zaszkodzić...

Sam portal natomiast mi się bardzo przydał, bo się jednego razu w życiu przeprowadziłem i potraciłem znajomości, które właśnie dzięki n-k udało mi się odzyskać.
    Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• mor_feusz
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1370

Zamieszczone przez gwozdzt
      Wszystko zależy na ile się odkryjesz. Jak podasz telefon, adres, miejsce pracy itd... toś jest głupi i sam sobie winien.
      bo jak się ktoś dowie, do jakiej podstawówki chodziłem, to mi chyba nie jest w stanie zaszkodzić...
      To samo
      Nie podaje gdzie pracuje, mieszkam, zadnych telefonow, GG (nie uzywam) SKYPE - nic. A czy ktos wie gdzie, z kim, chodzilem do szkoly - to mnie to ******.

Komentarz

• Lesio'73
        Dopiero zaczyna
        • 2006
        • 38

Zamieszczone przez gwozdzt

Sam portal natomiast mi się bardzo przydał, bo się jednego razu w życiu przeprowadziłem i potraciłem znajomości, które właśnie dzięki n-k udało mi się odzyskać.
        Nic dodać!

Demonizowanie "naszej klasy" jest tak samo wnerwiające jak naiwność tych, którzy podają wszystkie swoje dane.

Zdobycie danych osobowych wcale nie jest takie trudne, a jak ktoś pokazuje na "NK" ile ma kasy, jaki dom, samochody itp to świadczy tylko o jego głupocie. Aczkolwiek nie sądze, żeby złodzieje korzystali z "NK" jako miejsca wyboru potencjalnych ofiar ... mają lepsze sposoby.
        5d MkII

Komentarz

• Krzychu
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 3611

Zamieszczone przez Lesio'73
          Zdobycie danych osobowych wcale nie jest takie trudne, a jak ktoś pokazuje na "NK" ile ma kasy, jaki dom, samochody itp to świadczy tylko o jego głupocie.
          Zespół "zjazdu absolwentów" w nowoczesnym wydaniu Każdy chwali się co to osiągnął...
          Pozdrowienia,
          KZ
          KZ Aviation Photography

Komentarz

Pracuję...