X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arturs
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 4196

Zamieszczone przez HenrykG
    Tutaj nie jest tak źle. Jeno emotek mało...
    I takich fajnych animowanych stopek i co tam jeszcze jest w repertuarze - u nas tak szaro i smutno - tylko czasem dyskretna czerwona eLeczka wyskoczy...
    Ostatnio edytowany przez arturs; 4076.
    5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• pawel-foto
      Początki nałogu
      • 2008
      • 342

A ja się emotki z mikrofonem nie doczekałem na KKMie to im uciekłem.Dla niewtajemniczonych-wielu użytkowników KKMu ma własne "podobizny" na emotkach.
      1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Komentarz

• Gringo997
        Uzależniony
        • 2007
        • 516

ja w swoim avatarku tez mam swoja podobizne
        Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Komentarz

• Thunder
          Początki nałogu
          • 2005
          • 307

W avatarku to kazdy moze miec. Ale swojego emota na forum... take rzeczy to tylko an KKMie za co m.in. bardzo to forum lubie
          Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

| ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Komentarz

• slouON
            Bywalec
            • 2007
            • 193

Zamieszczone przez pawel-foto
            Właśnie. Tam się nie obraża uzytkowników innych systemów jak sie już z tym tutaj spotkałem. Wszystkich ma łączyć jedna pasja fotograficzna. I przeglądając to Forum można by się wiele z KKMu nauczyć.
            A co do podejścia Sony do KKMu to raczej tylko można sobie pomarzyć aby tak było w jakimś innym systemie.
            za dużo tam NIEKONTROLOWANEGO marketingu sony się robi ostatnio NIESTETY, nie każdy może o wadach mówić otwarcie...

Zamieszczone przez HenrykG
            Tutaj nie jest tak źle. Jeno emotek mało...
            no mało :hihi: :gwizd: :vsad: moje lubione

Zamieszczone przez Thunder
            W avatarku to kazdy moze miec. Ale swojego emota na forum... take rzeczy to tylko an KKMie za co m.in. bardzo to forum lubie
            bardzo fajne forum!! chyba najbardziej wyważone!

ps na tym forum (CB) bardzo dużo narzeka się na Canona, dużo bardziej niż na KKM na sony
            5d grippen
            17-40L 24-70L 70-200L 35L 85L 135L 580exII+danonek ...

Komentarz

• pawel-foto
              Początki nałogu
              • 2008
              • 342

Zamieszczone przez slouON

ps na tym forum (CB) bardzo dużo narzeka się na Canona, dużo bardziej niż na KKM na sony
              Ale tylko dlatego, że ostatnio tam za takie coś można dostać bana. Kiedyś tam tak nie było. Było naprawdę ok. A teraz jak zauważyłeś wcześniej-ukryta reklama. Wiele osób na to narzeka tylko po cichu-między sobą.
              Ale jednak Canon Pl mógłby się tym forum bardziej zainteresować i np. pojawiać się na plenerkach. Ja mogłem na cały dzień na plenerach KKM mieć podpięte do body najnowsze perełki.
              1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Komentarz

• slouON
                Bywalec
                • 2007
                • 193

Ale tylko dlatego, że ostatnio tam za takie coś można dostać bana. Kiedyś tam tak nie było. Było naprawdę ok. A teraz jak zauważyłeś wcześniej-ukryta reklama. Wiele osób na to narzeka tylko po cichu-między sobą.
                Ale jednak Canon Pl mógłby się tym forum bardziej zainteresować i np. pojawiać się na plenerkach. Ja mogłem na cały dzień na plenerach KKM mieć podpięte do body najnowsze perełki.
                dokładnie tak jak mówisz!! ja żałuje że nie mogłem jechać na ostatni plener na śląsku :/

a bany i obruszenia są częstsze niż kiedyś
                5d grippen
                17-40L 24-70L 70-200L 35L 85L 135L 580exII+danonek ...

Komentarz

• Kolekcjoner
                  Obertroll
                  • 2006
                  • 18766

(....)
                  A ja akurat uważam, że nie jest dobrze jak taka firma zaczyna być obecna na forum w jakiejkolwiek formie. Zawsze prędzej czy później dochodzi do jakichś zależności i zobowiązań. I np. w sytuacji takiej jaka miała miejsce z AF-em w Marku III mogliśmy spokojnie "wieszać psy" na Canonie. Podczas gdy oficjalne stanowisko firmy przez wiele miesięcy było delikatnie rzecz ujmując wymijające. Takie wspieranie zawsze jest podszyte jakimś marketingiem - na forum KKM widać to dość wyraźnie. Nie uważam żeby nam akurat to było potrzebne. W kwestii emotek - tego im zazdroszczę .
                  Ostatnio edytowany przez Kolekcjoner; 5969.
                  "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                  Kapitan Wagner

Komentarz

• kedar6890
                    Bywalec
                    • 2004
                    • 107

... a może małe miasteczko położone na mazurach, dookoła 8 jezior,ruiny zamku,brak turystów.Studio 400 m 2,ulokowane w starym młynie, wnętrze drewniane, a w środku zabytkowe carbio, kilkanaście scenek rodzajowych.

Komentarz

• Gringo997
                      Uzależniony
                      • 2007
                      • 516

te 8 jezior brzmi calkiem apetycznie no i te ruiny zamku. zawsze chcialem jechac na mazury

Komentarz

• madallenka
                        Początki nałogu
                        • 2005
                        • 361

Zamieszczone przez kedar6890
                        ... a może małe miasteczko położone na mazurach, dookoła 8 jezior,ruiny zamku,brak turystów.Studio 400 m 2,ulokowane w starym młynie, wnętrze drewniane, a w środku zabytkowe carbio, kilkanaście scenek rodzajowych.
                        To kiedy i gdzie?? A tak na serio jakby się coś tam działo to o ile fundusze pozwolą chętnie się zjawię.
                        "I love You Cię" Lisku...
                        Galeria

Komentarz

• Gringo997
                          Uzależniony
                          • 2007
                          • 516

ja też jak fundusze pozwolą i czas będzie bo niestety całe wakacje mam zajęte i pewnie wszystkie łikendy do października też bede miał zajęte ślubami...

ale jak się coś wyrwie to baaaardzo chętnie

P.S. jak się nazywa ta miejscowość na mazurach???

Komentarz

• kedar6890
                            Bywalec
                            • 2004
                            • 107

Ta miejscowośc to Nowe Miasto Lubawskie.W połowie drogi między Olsztynem a Toruniem.

Komentarz

• CamelXP
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 231

A co do OPCB (Ogólnopolski Plener CB) to czy w Krakowie jest jeszcze jakiś nieobfotografowany kawałek muru ? Osobiście byłbym za tym żeby robić raczej w centralnej Polsce, ale w różnych miejscach. Jest jeszcze inna sprawa: KKM to KLUB, a u nas jest forum. Różnica taka, że klub ma władze, składki i inne wpływy (czytaj budżet), oddziały terenowe nieco bardziej sformalizowane i wówczas można o czymś konkretnym myśleć. A u władzy zazwyczaj są ludzie, którym się chce.
                              Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Komentarz

• HenrykG
                                Początki nałogu
                                • 2007
                                • 276

Różnica taka, że klub ma władze, składki i inne wpływy (czytaj budżet), oddziały terenowe nieco bardziej sformalizowane i wówczas można o czymś konkretnym myśleć. A u władzy zazwyczaj są ludzie, którym się chc
                                Akurat w przypadku KKM nic takiego nie ma. Klub nie jest tworem formalnym...
                                Zwolennik ekumenizmu sprzętowego

Komentarz

Pracuję...