X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • janmar
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 3468

Ale ożywienie,no,no,jw,pełne uzależnienie
    Ostatnio edytowany przez janmar; 7379.

Komentarz

• Mellan
      Pełne uzależnienie
      • 2007
      • 1851

tylko patrzeć jak te wężyki spustowe zaczną się mylić
      C-F-K - forever

Komentarz

• Bahrd
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 3053

Zamieszczone przez Mellan
        tylko patrzeć jak te wężyki spustowe zaczną się mylić
        Absolutnie!
        EOS - conditio sine Kwanon...

Komentarz

• akustyk
          gajowy
          • 2004
          • 12158

hehe...

a teraz wyobrazcie sobie klimat: wpada ziomek do sklepu w zasniezonych Pasikurowicach Dolnych i prosi ekspedientke o cwiartke "bo aparat siada". juz widze mine pani sklepikarki
          www albo tez flickr

Komentarz

• Bahrd
            Pełne uzależnienie
            • 2007
            • 3053

Zamieszczone przez akustyk
            hehe...

a teraz wyobrazcie sobie klimat: wpada ziomek do sklepu w zasniezonych Pasikurowicach Dolnych i prosi ekspedientke o cwiartke "bo aparat siada". juz widze mine pani sklepikarki
            To potem wyobraź sobie jeszcze jej minę, kiedy ziomal zacznie faktycznie wlewać "kieliszek chleba" do aparatu...

Komentarz

• akustyk
              gajowy
              • 2004
              • 12158

Zamieszczone przez Bahrd
              To potem wyobraź sobie jeszcze jej minę, kiedy ziomal zacznie faktycznie wlewać "kieliszek chleba" do aparatu...
              hehe... "a czy to aby nie zaneguje skutecznosci stabilizacji?"
              www albo tez flickr

Komentarz

• Bahrd
                Pełne uzależnienie
                • 2007
                • 3053

Masz rację - nie pomyślałem... Faktycznie, jak ktoś nie ma IS-a "w szkle", to musi mieć "w body"!

PS
                Ciekawe, czy na CB powstaną trunkowe podfora - na wzór nowych galerii (np. "bokeh a'la porto")

Komentarz

• Kolekcjoner
                  Obertroll
                  • 2006
                  • 18766

Szczególnie jak drugi "kieliszek chleba" wleje w siebie .
                  "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                  Kapitan Wagner

Komentarz

• kogut
                    Bywalec
                    • 2007
                    • 132

Niektórym po takim kielonie zmniejszają się turbulencje w łapkach..
                    Front Side Studio

www.fs-studio.pl

Komentarz

• adamtg
                      Coś już napisał
                      • 2007
                      • 65

Ja tam mam nadzieję, że tak szybko tego nie wprowadzą i że nie zastąpi to normalnych baterii. Bo co ja wtedy zrobię?
                      " Tatuś kup mi flaszkę, bo mi zasilanie w aparacie pada?"

Komentarz

• Fan nr 1
                        Początki nałogu
                        • 2005
                        • 284

Sprzedam mało uzywaną piersiówkę renomowanej firmy Lowepro ( pojemność 5000 mAh)
                        Moja galeryjka na CB

Komentarz

• bakulik
                          Uzależniony
                          • 2005
                          • 767

Witam.

Firma MTI Micro od kilku lat rozwija technologię o nazwie Mobion, która być może zrewolucjonizuje rynek akumulatorów do urządzeń przenośnych. Mobion to ogniwa, które przetwarzają metanol na energię elektryczną. Być może niedługo ogniwa te zagoszczą w naszych lustrzankach i kompaktach, a wszystko za sprawą podpisanego wczoraj porozumienia między MTI a jedną z Japońskich firm produkujących aparaty cyfrowe. ...

Zapewne wkrótce pojawią się pierwsze cyfrówki zasilane alkoholem nie z gripa, ale "defaultowo":

"Być może niedługo ogniwa te zagoszczą w naszych lustrzankach i kompaktach, a wszystko za sprawą podpisanego wczoraj porozumienia między MTI a jedną z Japońskich firm produkujących aparaty cyfrowe."
                          Pozdrawiam
                          Łukasz Bakuła
                          „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Komentarz

• akustyk
                            gajowy
                            • 2004
                            • 12158

a teraz taki maly reality-check:
                            zalozmy, ze jestesmy producentem sprzetu i mamy do wyboru wyprodukowanie aparatu, do ktorego uzytkownik sam sobie bedzie, za przeproszeniem: "lał", a z drugiej strony, mozemy mu ozenic ten zwykly, dodatkowy akku Lion za 2 miesiace (jak stwierdzi, ze potrzebuje zapasowego zasilania) i nowy za 2 lata (jak ten pierwszy akku sie zestarzeje) - kazdy po jakies 50 USD.
                            co wybieramy?

i tu jest pies pogrzebany. dopoki marketoidy nie dadza rady zapakowac pomyslu z tankowaniem gorzaly w taki sposob, zeby uzytkownicy uwierzyli, ze kupuja wycieczke do Paryza, w rzeczywistosci placac 4x tyle co za zwykle ogniwo Li-on... dopoty szansy na zaistnienie zasilania wóda nie ma. sprzedaz akcesoriow to bardzo dochodowa dzialka, a nikt przy zdrowych zmyslach nie zazyna kaczki znoszacej zlote jajka
                            Ostatnio edytowany przez akustyk; 984.
                            www albo tez flickr

Komentarz

• Allensteiner
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 177

spokojnie

będą sprzedawać metanol w "specjalnych, najlepszych na świecie, nur fur profesjonalisten" zbiorniczkach jednorazowych, których nie będzie się dało uzupełniać bo będzie jakis tam czip, ciecz pod ciśnieniem itp. (coś wymyślą) -jak w drukarkach

oczywiście opiszą to jako ********y wynalazek dla fotografów "takich jak w NG", zrobisz 6000 zdjęć i zapłacisz za buteleczkę taniego metanolu woreczek zielonych + wór zielonych za "wunderbar" gripa

nie bój, nie bój, markietingowcy nie śpią
                              lepsze jutro było wczoraj

Komentarz

• Kolekcjoner
                                Obertroll
                                • 2006
                                • 18766

Świetna sprawa - łyk paliwa i jedziemy dalej . Niezwykle praktyczne rozwiązanie. Myślę że szczególnie mocna walka będzie się toczyła o rynek telefonów komórkowych. Jeśli jakiejś firmie uda się zmonopolizować nawet chwilowo ten rynek to zarobią miliardy w krótkim okresie.
                                "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                                Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...