X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • panczo
    Coś już napisał
    • 2006
    • 96

optyczne.pl nie działają?

witam kolegów,
    nie wiem czy to jest tylko mój problem ale nie mogę otworzyć stron owego portalu. Próbowałem operą i IE, wyczyściłem hisorię i ciasteczka. Nikt nie zgłasza tego tematu więc podejrzewam, że jest to odosobniony przypadek:neutral:

Ma ktoś pomysł aby dostać się do serwisu? Dodam, ze problem trwa od 3 może 4 dni.

Pozdrawiam
    "korpus niezbyt profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus profi w rękach amatora, ale już korpus profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus niezbyt profi w rękach profi"
  • chmurny

No przykro mi golego,że ci ta strona nie działa ale u mnie wszystko śmiga na 102.
    Osobiście używam OPERY ale na mozilli i IE też działa.

Komentarz

• jeklaskaMM
      Coś już napisał
      • 2008
      • 91

u mnie też strona normalnie działa

Komentarz

• djcargo
        Początki nałogu
        • 2007
        • 353

u mnie też śmiga, ale kiedyś miałem problem z ich stroną (nie dało rady wejść w żaden test).
        Spróbuj może na firefoxie?
        Regulamin pkt 8.

Komentarz

• janmar
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 3468

Wczoraj bylem na stronie j.w.Pozdrawiam.

Komentarz

• panczo
            Coś już napisał
            • 2006
            • 96

FF również odmawia posłuszeństwa.
            Chyba będę zmuszony napisać do Arka jaka może być przyczyna tych problemów.
            Dodam, iż nie instalowałem nowych zapór czy antywirów.
            hmm dziwne
            "korpus niezbyt profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus profi w rękach amatora, ale już korpus profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus niezbyt profi w rękach profi"

Komentarz

• Kolekcjoner
              Obertroll
              • 2006
              • 18766

Działa.
              "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
              Kapitan Wagner

Komentarz

• sniper88
                Pełne uzależnienie
                • 2007
                • 1156

U mnie tez nie ma problemow
                WWW | 500px | IG
                Semper in altum

Komentarz

• QBUŚ
                  Coś już napisał
                  • 2007
                  • 78

A nie masz czasem win „Viśta”, z nim różne dziwne rzeczy się robią, a jeżeli nie to zrobiłbym format, wyłączył wszystko co się wiąże z zaporą systemu i zapodał operę, ewentualnie spr. jeszcze na IE, jeżeli to nie zadziała to są dwie możliwości: albo se w kulki leci twój dostawca internetu, albo na optyczne.pl coś nakombinowali i teraz nie wszystkim ich stronka się ładuje

Komentarz

• Tezet-gdynia
                    Pełne uzależnienie
                    • 2008
                    • 1283

na xp czasami tez sa rozne jaja, blokuja sie strony rozne sproboj moze wejsc przez www.unblockyoutube.org to jest do zmiany proxy, na dole masz pasek do wpisania adresu. Jak zadziala przez to, to reinstal windy pomoze w 100%
                    www.tomasz-lis.pl

Komentarz

• sten
                      Dopiero zaczyna
                      • 2007
                      • 27

Nie jesteś odosobniony u mnie też od trzech dni nie działa.Pewnie na optycznych coś pokombinowali bo z innymi stronkami problemu nie ma.
                      300V, 30D, 7D, 10-22 usm, 24-105 usm is L4, 70-200 2.8 usm is, 85 1.8 usm, dwa kity,
                      580 EX II, 420 ex...cdn...

Komentarz

• panczo
                        Coś już napisał
                        • 2006
                        • 96

Zamieszczone przez Tezet-gdynia
                        na xp czasami tez sa rozne jaja, blokuja sie strony rozne sproboj moze wejsc przez www.unblockyoutube.org to jest do zmiany proxy, na dole masz pasek do wpisania adresu. Jak zadziala przez to, to reinstal windy pomoze w 100%
                        EDIT////////
                        Działa! Kwestia zaznaczenia wszystkich 4 opcji.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Mam xp. System chodzi stabilnie od pół roku więc o źródło tego problemu podejrzewam serwer optycznych.
                        Na ostatniej wizycie serwisu widziałem info o zmianie serwera na szybszy i zmianie adresów DNS, które zostaną zaktualizowane w ciągu 24godzin. Po tej dobie przestała się ładować strona na moim komputrze.
                        Próbowałem już kombinować z zaporą/antywirem i innymi programami mogącymi blokować dostęp. Efekt jest zerowy.

Jakieś inne propozycje?
                        Pisałem do Arka, zobaczymy co odpowie.
                        Ostatnio edytowany przez panczo; 6271.

Komentarz

• Tezet-gdynia
                          Pełne uzależnienie
                          • 2008
                          • 1283

Zamieszczone przez panczo
                          EDIT////////
                          Działa! Kwestia zaznaczenia wszystkich 4 opcji.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Mam xp. System chodzi stabilnie od pół roku więc o źródło tego problemu podejrzewam serwer optycznych.
                          Na ostatniej wizycie serwisu widziałem info o zmianie serwera na szybszy i zmianie adresów DNS, które zostaną zaktualizowane w ciągu 24godzin. Po tej dobie przestała się ładować strona na moim komputrze.
                          Próbowałem już kombinować z zaporą/antywirem i innymi programami mogącymi blokować dostęp. Efekt jest zerowy.

Jakieś inne propozycje?
                          Pisałem do Arka, zobaczymy co odpowie.
                          Tez mialem stabilnego xp, ktory chodzil normalnie, tylko kilka stron nie dzialalo, wirusow zadnych, spyware zadnych, poprostu czysciutki, a jednak u znajomych i w pracy strony chodzily. Przeinstalowalem system i u mnie zaczely dzialac U mojej kobiety tez tak bylo, inne strony nie chodzily niz u mnie a na nowym systemie smigaja
                          www.tomasz-lis.pl

Komentarz

• Kolekcjoner
                            Obertroll
                            • 2006
                            • 18766

Zamieszczone przez Tezet-gdynia
                            Tez mialem stabilnego xp, ktory chodzil normalnie, tylko kilka stron nie dzialalo, wirusow zadnych, spyware zadnych, poprostu czysciutki, a jednak u znajomych i w pracy strony chodzily. Przeinstalowalem system i u mnie zaczely dzialac U mojej kobiety tez tak bylo, inne strony nie chodzily niz u mnie a na nowym systemie smigaja
                            Ja miałem kilka razy tego typu problem. Pomogła zmiana przeglądarki - zawsze . IMHO szkoda czasu na przeinstalowywanie.
                            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                            Kapitan Wagner

Komentarz

• panczo
                              Coś już napisał
                              • 2006
                              • 96

Zamieszczone przez Kolekcjoner
                              Ja miałem kilka razy tego typu problem. Pomogła zmiana przeglądarki - zawsze . IMHO szkoda czasu na przeinstalowywanie.
                              Jestem tego samego zdania odnośnie instalacji xp. Mam dobrze ustawiony system i potrzebuje kilku godzin aby doprowadzić go do takeigo samego stanu po instalacji.
                              Dodatkowo problem pojawił się po zmianie serwera przez optycznych.pl.

Komentarz

Pracuję...