Nie, nie mam wybujałego ego...chyba...sprawiam może pozory bardzo pewnej siebie...ale to tylko pozory. Lubię duże psy bo małe z niezrozumiałych dla mnie powodów skaczą do gardła wszystkiemu co jest większe ...no i duże psy można zaściskać na śmierć....a przeżyją
X
-
-
mysle ze na te wszystkie samochodziki by nie starczylo te 9,5 mln trampkowi. trzeba byloby drugi raz wygrac : )
a ja za taka kase to bym wyjechal z dziewczyna na Małe Antyle, Bahamy, Mikoronezje mozna byloby troche swiatu pozwiedzac i moze jakas chate kupic na Malediwach albo w Dubaju hehe
Moja CaroinaKomentarz
-
Ja, na początek, pojechałbym rowerem na jakąś długą wyprawę, na minimum pół roku, może nawet dookoła świata. Sprzętu bym nie nakupił, bo i tak nie zmieściłby mi się do sakw...
Komentarz
-
WTF? Kto sfocił mój zestaw?
... Widać, że sporo ludzi tankuje na "muszelce" ... 
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Pomyśl, że we Włoszech, przy Autostrada del Sole masz wyszczególnioną "Euro Super 95" jako tą "super-super"
... Raz tankowałem - i chwała Bogu, że tylko raz - potem na szczęście mogłem VPower'a 100 oktanów na muszelce w Austrii zatankować...
Uwierz mi - takie Ferrari fruwało by na 98!
5D mkII | 17-40 f4 | 24-70 f2.8 | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...Komentarz
-
-
ech... marzyciele! ja trafiłem w tym losowaniu 5. to jest dopiero szczęście w nieszczęściu, bo brakowało tylko jednej cyfry... no i co ja teraz mam zrobić z tymi 3,5 tysiącami netto?
Komentarz
-
Burza hormonów, te sprawy.. Jeszcze ci przejdzie
Skoro nie możesz racjonalnie spożytkować tej kwoty, to może zaproś CB do knajpy???
A swoją drogą szczerze gratuluję
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350Komentarz
-
nie tak łatwo się skończy 9,5 mln :P
jeśli byś sobie założyła że całą tą kasę będziesz wydawać równo przez kolejne 25lat, to musiałabyś wydawać 1041 pln dziennie (nie licząc nabijanych odsetek na koncie w banku, które by trochę wydłużyły czas wydawania 1000pln dziennie):P a chciałaś nie rzucać się zbytnio w oczy :P
Gratulacje! z ciekawości zapytam czy "chybił-trafił" (tu bym nie miał wyrzutów), czy samemu kreśliłeś (bo gdybym ja samemu nie trafił tej ostatniej cyfry to na 90% przepiłbym moją wygraną) ?ech... marzyciele! ja trafiłem w tym losowaniu 5. to jest dopiero szczęście w nieszczęściu, bo brakowało tylko jednej cyfry... no i co ja teraz mam zrobić z tymi 3,5 tysiącami netto?Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...Komentarz
-
-
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 MaxKomentarz
-
-
Postawiłem za 10 zł na chybił trafił w pobliskim kiosku z gazetami bo się spieszyłem, chociaż zwykle skreślam osobiście, no i się trafiło - ślepy los! Właśnie odebrałem, cieszy w portfelu
Komentarz
-
-
i trzeci i czwarty i piąty i mało by było
dwa razy 599 - ok 500.000euro
dwa razy F40 - ok 800.000euro
FXX - ok 1,5-1,7mln euro
250 - ok 10mln euro....
430challenge to już dodatek
ja bym kupił posiadłość w Toskanii, może jakieś egzotyczne autko... sprzęt foto też. No i pojechałbym na wyprawę rowerową na krańce Europy
Komentarz
-
Ja jak bym wygral to bym kupil wszyskie L'ki i jakies konkret body
Reszte kasy na lokate i zycie takie jak teraz tylko bez szkoly, pracy itp.
350D || kit || VelbonKomentarz

Komentarz