No, nie przesadzajmy z tą podejrzliwością, twierdzi się, że Chrome idzie jak burza
http://new.benchmark.pl/aktualnosci/...ow.-13424.html
X
-
-
Dwa problemy i opinia:
1. Latwo sprawdzic, ze caly Net jest pelen skarg i narzekan o tym EULA. Niestety, to nie Polacy wymyslili cala sprawe, a tylko nasladuja co sie publikuje na swiecie, wiec sprawa polska nie ma z tym sloniem nic wspolnego. Po co sie samobiczowac.
2. EULA jest napisana nieudolnie, zeby czasem nie oddac ani guzika. Z tej EULI niestety wynika, ze jesli ja przesle przez tego Chroma artykul do jakiegos Journala naukowego, to Gugiel ma prawo go przetlumaczyc na 1000 jezykow i opublikowac. Tam powinna byc mowa nie o przesylaniu, tylko publikowaniu przez uzytkownika, co najmniej. Chyba to poprawia wkrotce.
Opinia: dla mnie zycie jest o wiele za krotkie zeby sobie zawracac glowe czymkolwiek innym niz IE ktory siedzi w Windows. Nawet nigdy nie spojrzalem w strone jakichs foksow, oper czy chromow.I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.Komentarz
-
Komentarz
-
Tracisz czas. Choćby na zamykanie wyskakujących okienek reklamowych.
A życie jest takie krótkie...
Komentarz
-
Ostatnio edytowany przez Kolaj; 5109.Komentarz
-
the silence is deafeningKomentarz
-
Dzięki.
Tak, przestało działać.the silence is deafeningKomentarz
-
Absolutnie nie toleruje zadnych okienek reklamowych a flasha sobie wlaczam i wylaczam zaleznie od tego gdzie ide...
Nawiasem mowiac, kiedy flash wlaczony, nigdzie nie widze takiej nachalnosci jak na polskich stronach nawet zdawaloby sie powaznych instytucji.I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.Komentarz
-
Tutaj masz odpowiedz na Twoj problem :cool:
Ojoj, nie rozsmieszaj mnie bo mam zajady...
Zaladuj sobie nowy IE 8 Beta 2.....
Ostatnio edytowany przez pan.kolega; 16861.I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
A czy ja powiedzialem, ze zaladowalem sobie te bete? To tylko rada dla entuzjastow. :razz::razz::razz: Nie laduje zadnych bet jako zasade. Zaladowalem ledwo IE 7, juz nie pamietam co mnie do tego zmusilo, bo gdyby mnie nie zmusilo, to bym uzywal starszego.I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.Komentarz
-
Komentarz
-
Dzięki, na razie uninstall i czekam na final.pewnie wszyscy zainteresowani czytali, ale strzeżonego...
http://di.com.pl/news/23311,1,0,Znal...le_Chrome.htmlthe silence is deafeningKomentarz
Komentarz