Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Faktem jest, że jak dadzą w entry-entrylevelu
15 mpx to na rynku będą (marketingowo) znów bardzo do przodu. Dlatego wydaje mi się że dadzą.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Ilość bzdur, które wypisuje plotkarski serwis optyczne.pl jest momentami powalająca. Jedna z bardziej absurdalnych przepowiedni mówiła o "obiektywach EF z manualnym ustawianiem przysłony dla trybu filmowego", dlatego kompletnie nie przejmowałbym się głupotami które wypisują tylko dla podbicia statystyki wejść w Gemiusie
A do tego że kiedyś będzie Mark IV i 60D z większą ilością mpix i nowszym procesorem niż dotychczas to nawet 2 letnie dziecko by doszło :-)Komentarz
-
-
Komentarz
-
SD - zaczną się wątki "jak odzyskać dane z połamanej SD -chyba kupie jedynkę -nie ma jak CF - wytrzymuje nawet pranie w pralceKomentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
Następca G10 ma mieć mniej megapixeli podobno 9? Byłby to dobry kierunek przynajmniej w tym segmencie aparatów
5D EOS50 G9 580EXIIKomentarz
-
no jak juz tak z premierami szalejemy, to dorzucmy skok z 3.4fps do 3.6fps, wykrywanie usmiechu w trybie LV i jeszcze do wyboru katalonski i fryzyjski wsrod jezykow menu
a jakby juz naprawde zaszalec to w komplecie 4 nowe Picture Style. Sepia, Pop-Art, Imperssion i Puke (z metra ciety quasi-HDR). nazwy celowo pozostawione po angielsku, zeby nie psuc zabawy
a jesli przeoczylem jakis szajsowaty efekt, od ktorego gawiedzi mokro w majtach, to poprosze o dopisanie
Ostatnio edytowany przez akustyk; 984.Komentarz
-
A dlaczego nie EF-S 60? Dla światła?

MLU! 

I "odłamywany ekranik LCD" a'la Nikon D5k
EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
-
Komentarz
-
Za to skończą się wątki "ratunku igła mi sie wygła" z płaczem typu "stała się tragedia" albo "druciki wylazły, jestem wstrząśnięty'. :-(
Ostatnio edytowany przez pan.kolega; 16861.I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.Komentarz
-
W jedynce spokojnie zmieszczą się cztery czytniki SD. Więc jeśli producent dopisze, będziemy mieli w zamian wątki "który RAID i które karty SDXC polecacie do Full HD?"
http://www.canonrumors.com/2009/06/e...-f2-8l-is-cr1/ - nie wierzę
EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
-
z tymi CF i szpilkami to ekstremalne przypadki... osobiście dla mnie SD ma jedną przewagę... 90% laptopów ma wbudowany czytnik SD
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...Komentarz
Komentarz