X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • CrazyEyesDogg
    Bywalec
    • 2008
    • 201

sklep fotozakupy.pl

Czy ktoś korzystał z tego sklepu internetowego??

Mam zamiar kupić ten model Metza: http://fotozakupy.pl/oferta/produkt,7253s,487d

Co o tej stronie myślicie??
    .
  • ExploRa
    Początki nałogu
    • 2005
    • 336

Tak. Zakup Tamrona. Platnosc przelewem, obiektyw dotarl w ciagu 48h, paczka dobrze zapakowana i oklejona. Nie mam zastrzezen. (...o dziwo tamron jest ostry od 2.8 i bez ff/bf)
    www.explora.pl

Komentarz

• CrazyEyesDogg
      Bywalec
      • 2008
      • 201

Dzięki za radę Jak stwierdzić czy tamron jest 'ostry'?

Zapewne masz taki jak mój 28-75 lub ten szerszy
      .

Komentarz

• ExploRa
        Początki nałogu
        • 2005
        • 336

Zamieszczone przez CrazyEyesDogg
        Dzięki za radę Jak stwierdzić czy tamron jest 'ostry'?
        Zapewne masz taki jak mój 28-75 lub ten szerszy
        Mam jeden i drugi. Jak stwierdzic? Ja sie w testowe tablice nie bawilem. W kazdym razie wystarczy zrobic obiekt, twarz, gdzie sa szczegoly i widac czy masz mydlo czy gdzies ostrosc ucieka. Mnie sie wydaje, ze mozna to wychwycic, wiedzac gdzie szukac. Ale jak znam zycie, kazdy ma inne pojecie ostrosci tak jak i gusta, o ktorych sie nie dyskutuje
        www.explora.pl

Komentarz

• JackC
          Bywalec
          • 2005
          • 138

Kilka razy kupowałem w sklepie fotozakupy.pl - i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń.

Kłamię - przydałoby się żeby ceny były niższe, ale to już inna bajka.

Komentarz

• OsMax
            Bywalec
            • 2007
            • 186

Kupowałem u nich właśnie tego metza ale odbierałem osobiście. Żadnych zastrzeżeń a i sklep wygląda bardzo ładnie w środku widaćże przykładają się do swojej pracy. Jedyne zastrzeżenie do linka który podałeś to na zdjęciach tył lampy to nie 48 af-1 tylko 58 af-1 chyba że lampa przeszła jakiś face lifting (konkretnie chodzi mi wyświetlacz, jego kolor i podane na nim informacje).
            Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Komentarz

• czajna
              Początki nałogu
              • 2005
              • 401

Ja kupowałem u nich Goldphoto i i Frotkę 488rc2. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie (kurier + za pobraniem). Jedyna wpadka była taka, że pomylili się przy pakowaniu i wysłali 486rc2, ale zadzwoniłem, powiedziałem, 486 odesłałem im od razu (na ich koszt), a oni od razu 488 do mnie (też już na ich koszt) i na drugi dzień już miałem zamówiony komplet. Ogólnie polecam

Komentarz

• axk
                Pełne uzależnienie
                • 2008
                • 2027

Sklep jak najbardziej wart polecenia. Kupowałem u nich wielokrotnie (zawsze z odbiorem osobistym), nigdy nie było żadnych problemów z przetestowaniem sprzętu, do obsługi także nie miałem żadnych zastrzeżeń. Jeżeli chodzi o ceny to kiedyś byli dużo bardziej konkurencyjni.
                EOS + Speedlite

Komentarz

• CrazyEyesDogg
                  Bywalec
                  • 2008
                  • 201

Zamieszczone przez JackC
                  Kilka razy kupowałem w sklepie fotozakupy.pl - i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń.
                  Słuchaj mógłbyś podać gg na pw?? Mam kilka małych pytań i najważniejsze jak się zmienia skoki EV w pełnej automatyce

Thx all
                  .

Komentarz

• aptur
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 3837

sklep sprawdzony - można kupować

Komentarz

Pracuję...