X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zonk
    Bywalec
    • 2007
    • 203

Kompakt produkujący HDR

Ricoh bedzie miał nowego kompakta, szkoda że nic nie piszą o RAW
    Onet: codzienne źródło informacji milionów Polaków - wiadomości z kraju i ze świata 24/7, pogoda, sport, biznes, moto, rozrywka. Bądź na bieżąco z Onet!
    >>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<
  • etheriel
    Dopiero zaczyna
    • 2008
    • 25

Nowi Fuji już to robi: http://www.dpreview.com/gallery/fuji..._beta_samples/

Komentarz

• canis_lupus
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 1252

1600zł - porażka.
      "I love You Cię" Różyczko...
      Galeria ,
      Druga galeria,

Komentarz

• Memoriz
        Bywalec
        • 2008
        • 188

za tą cene masz lustrzanke...produkującą hdr w domowym zaciszu.
        .

Komentarz

• siudym
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 2254

Ale nie przeliczajmy ciagle drogich kompaktow na lustrzanki. Kompakt to kompakt i wiele ludzi wlasnie chce malego, lekkiego aparacika mieszczacego sie w kieszeni, nawet jesli kosztuje 1600zl. Auto HDR bardzo fajna sprawa, ja jeszcze nieco poczekam zanim kupie cos malego i kompaktowego do kieszeni. Strasznie spodobaly mi sie nowe Casio, ktore nagrywaja 1280x720 nawet w 1000fps - ja sie na to pisze, zawsze cos nowego, odkrywczego - filmy spowolnione wygladaja zwyczajnie NIESAMOWICIE! Jesli wyjdzie kompakt z "szybkoklatkowymi" filmami + do tego HDR, to zapewne go kupie - nawet za 1600zl I zawsze bede go mial w kieszeni - bo o to wlasnie chodzi

Komentarz

• Sober
            Uzależniony
            • 2008
            • 513

Zamieszczone przez siudym
            Strasznie spodobaly mi sie nowe Casio, ktore nagrywaja 1280x720 nawet w 1000fps
            ? O takiej maszynie to nie słyszałem... toż to by był strumień 20Gbps do przetworzenia....

Komentarz

Pracuję...